VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Adózás

Megvan a fantomcégek elleni csodafegyver

május 25. 07:40 | Még egy kis kedvezményt adna a fuvarozóknak a kormányzat, miközben szigorúbban lépne fel a csalók ellen – itt vannak a jövő évi adómódosítások módosításai, de még mindig nincs sehol, hogy mi lesz a cafeteriával.

Magyarország vezeti a régió adóztatási listáját

május 25. 06:50 | Jobban keresnek a lengyelek, a szlovákok, a szlovének és a csehek is a magyaroknál.

Adóbevallás: hiába ma van a határidő, nem kell rohanni

május 20. 10:26 | Az utolsó rohamra készülnek az adóhivatalnál az idén: ma éjfélkor lejár a személyijövedelemadó-bevallások leadásának május 20-i határideje. Tegnap a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) az...

Néhány órája maradt az adóbevallásra

május 20. 07:27 | Péntek éjfélkor lejár a személyijövedelemadó-bevallások benyújtásának határideje. Az adóhatóság ügyfélszolgálatai és egyes posták a szokásosnál hosszabb nyitvatartással várják az ügyfeleket, akik közül sokan az előző évekhez hasonlóan az utolsó hétre hagyták a bevallások elkészítését.

Több adó járhat vissza

május 20. 06:50 | Szinte borítékolható, hogy minden korábbinál több adót fognak visszaigényelni az idén az öngondoskodók.

Több adó járhat vissza

május 20. 05:00 | Szinte borítékolható, hogy minden korábbinál több adót fognak visszaigényelni az idén az öngondoskodók. A személyi jövedelemadó bevallásának határideje ma zárul le, és több százezer ember kérheti a ny...

Orbán: tovább csökkenhet az internet áfája

május 19. 11:59 | Járműipari tesztpálya épül Zalaegerszegen - jelentette be a miniszterelnök. Orbán Viktor a Műegyetemen tartott, a Jövő autója című konferencián hatalmas beruházásnak mondta a zalai tesztpálya-építé...

Sok dolguk lesz még a postásoknak a héten

május 19. 09:59 | Mindössze 2,1 millió szja-bevallás érkezett az adóhatósághoz május elsejéig, még 2,5 millió bevallásra számítanak a következő napokban - mondta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adószakmai szóvivője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Kiszállt a NAV a Liga Szakszervezetekhez

május 18. 16:31 | "Nincs szó akcióról; a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói vannak a helyszínen a Liga szakszervezeteknél, és iratokat foglalnak le. Ennél több információt nem tudunk megosztani." - közölte a NAV bűnügyi sajtóiroda szerdán az MTI-vel.

Román cigarettacsempészekre csaptak le Zalában

május 17. 08:57 | Több mint 2,6 millió forintot érő csempészcigaretta-szállítmányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az M70-es autóúton - tájékoztatta a NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.

Kalkulátorok

  • Nettóbér A kalkulátor segítségével a bruttó bér megadása után meghatározhatja a nettó bért, a munkáltatót terhelő teljes bérköltséget, valamint a különböző adók és járulékok havi illetve éves mértékét.
  • Eva kalkulátor A kalkulátor segítségével meghatározhatja a fizetendő közterheket az EVA alá tartozó bevételeinek megadása után.
  • Vagyonadó kalkulátor A kalkulátor segítségével meghatározhatja a tulajdonában lévő ingatlanok, vitorlás, motoros hajó, repülő és nagyteljesítményű autó után fizetendő vagyonadó mértékét.
Világgazdaság Piactér