VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Önkormányzatok

Turizmusban is régiós központ lenne Debrecen

március 24. 13:59 | A turisztikai ágazatban is a keleti régió központja akar lenni Debrecen - mondta a 27. debreceni utazási vásár megnyitóján a város alpolgármestere.

Nyolc és fél milliárdos fejlesztési program indul Tatabányán

március 24. 13:35 | A Modern városok program keretében Tatabányán megkezdődik az önkormányzati tulajdonú tömegközlekedés kialakítása, újjáépítik a '70-es éveket idéző József Attila Megyei és Városi Könyvtárat, valamint 55 hektárral bővítik a város ipari parkját - mondta el a megyeszékhely polgármestere.

Béremelések: segítséget kér a főváros a kormánytól

március 24. 11:06 | Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordul a jövő hét eleji levélben Tarlós István főpolgármester, mert igazságtalannak és tarthatatlannak tartja azt a helyzetet, amely szerint az állami vállalatok, pél...

Határidő előtt elérhető a településfejlesztési pályázatok kerete

március 22. 11:34 | A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) hét évre (2014-2020) vonatkozó 1231 milliárd forintos teljes keretösszegét pályázatok formájában már meghirdette a Nemzetgazdasági Minisztérium a kormány által kitűzött március 31-i határidő előtt - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.

Megérik a külföldi hallgatók az egyetemi városoknak

március 16. 17:16 | Tandíjjal együtt évente mintegy 43 milliárd forintot költ a debreceni, szegedi és pécsi egyetemen tanuló mintegy 11 ezer külföldi hallgató a három megyeszékhelyen - állapította meg egy kutatás.

Már Prágába is bejárnak a vaddisznók

március 15. 16:46 | Gondokat okoznak a túlságosan elszaporodott vaddisznók Csehországban, amelyek a könnyebb élelemszerzés céljából egyre gyakrabban kószálnak a nagyvárosok peremkerületeiben, olykor riadalmat okozva a lakosság körében.

Partnerek lennének az önkormányzatok a lakásépítésben

március 11. 18:29 | A Társaság a Lakásépítésért (TLE), Lakásfelújításért Egyesület szerint több önkormányzat is hajlandó lenne partnerként részt venni megfizethető bérlakások megépítésében állami bérlakásépítési progr...

Művészetek háza lesz az albertirsai zsinagógából

március 11. 16:11 | Felújítják és kulturális események befogadására teszik alkalmassá Albertirsa legrégebbi műemléképületét, a több mint 200 éves zsinagógát.

NIF: ez még nem az ötös metró

március 11. 08:41 | A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. tervezői pályázatot írt ki a ráckevei (H6-os) és a csepeli (H7-es) HÉV fejlesztésére és meghosszabbítására.

Jöhet az ötös metró?

március 10. 17:35 | Leporolnák az 5-ös metró terveit, pályázatot írt ki a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. (NIF) a beruházásra – értesült a Blikk. Egyelőre megvalósíthatósági tanulmányt várnak a legelső, néhány megállónyi szakaszra.

Világgazdaság Piactér