VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Önkormányzatok

Elfogadták Budapest költségvetését

február 22. 10:57 | Elfogadta a fővárosi önkormányzat idei összevont költségvetését a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

Adót emelnek az önkormányzatok

február 22. 06:52 | Az idegenforgalmi adókból származó bevételek (ifa) után az önkormányzatoknak fizetett állami hozzájárulás 1,55 forintról 1 forintra csökkent az idén, amit a turisztikailag frekventált települések különféleképpen igyekeznek ellensúlyozni.

Már esély sincs az Olimpiára?

február 21. 15:46 | Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint a budapesti olimpiai pályázat esélyei szertefoszlottak.

Tízezer forint ösztöndíj a hiányszakmát tanulóknak

február 21. 15:44 | Kétszeresen is megéri hiányszakmát tanulni Komlón. A diákokat ugyanis – legyenek tizenévesek vagy felnőttképzésben részt vevők – számos munkalehetőség várja helyben. Emellett akár havi tízezer forint ösztöndíjat is kaphatnak a várostól tanulmányaik idejére.

Elege van a bérhuzavonából a BKV-s szakszervezetnek

február 20. 10:10 | Megelégelték az évek óta tartó szánalmas béremelési cirkuszt a BKV-sok, ezért felszólítják a főpolgármestert, hogy éljen a Miniszterelnökséget vezető miniszter napokban tett ajánlatával, s kérjen s...

Tarlós: most aktivizálódnak az Olimpia támogatói

február 19. 08:28 | A budapesti főpolgármester szerint nincs minden veszve a népszavazás kiírásával, még csak most fognak aktivizálódni az olimpia a támogatói. Ugyanakkor azt sem zárta ki, hogy még a népszavazás megtartása előtt negatív döntés születik a budapesti játékokkal kapcsolatban.

Az önkormányzati cégeknél is béremelést sürgetnek

február 17. 11:57 | Az önkormányzati tulajdonú cégeknél dolgozók mielőbb béremelését sürgeti a Magyar Szakszervezeti Szövetség, amely ez ügyben párbeszédet is kezdeményez a kormánnyal.

Márciusban érkezik a végleges OLAF-jelentés a 4-es metróról

február 16. 14:12 | Várhatóan márciusban érkezik meg a magyar kormányhoz az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) végleges jelentésének fordítása.

Saját húsfeldolgozót épít Hajdúböszörmény

február 16. 13:56 | A közétkeztetés kiszolgálására saját húsfeldolgozó üzemet épít a hajdúböszörményi önkormányzat - jelentette be a város alpolgármestere egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

Ötven országból, több mint kétszázezer turista érkezett Hévízre

február 16. 12:59 | Színes, nemzetközi vendégkör és növekvő belföldi kereslet Hévízen 50 országból, közel 230.000 vendég, több mint 1.076.000 éjszakát töltött el 2016-ban Hévízen.

Világgazdaság Piactér