VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Önkormányzatok

Megkezdődött a szegedi parkolóbérlet-per

április 26. 13:56 | Megkezdődött az ingyenes szegedi parkolóbérletek ügyében hűtlen kezelés vádjával indult büntetőeljárás bírósági tárgyalása a Gyulai Törvényszéken szerdán.

Tízmilliárdot költ turisztikai fejlesztésekre Kaposvár

április 13. 18:33 | Kaposvár tízmilliárd forintot költ a turizmus bővülését is szolgáló helyi fejlesztésekre a következő években.

Kilencmilliárdos állami támogatás színházfelújításra

április 11. 16:30 | Egy sor, a Modern városok program keretében megvalósuló beruházásról, illetve a finanszírozásukról döntött a kormány. Ezekre összességében több mint 15 milliárd forintot fordítanak idén és a következő egy-két évben. A beruházások egy része kulturális intézményeket, más része turisztikai fejlesztéseket érint.

Lekapcsolták az áramot a tiszabői önkormányzatban

április 6. 09:14 | Múlt hét szerdán elégelte meg a szolgáltató, hogy a tiszabői önkormányzat hónapok óta nem fizeti a számlát, ezért lekapcsolta az áramot.

Budapesten nem lesz kukássztrájk

április 6. 08:29 | Megállapodott a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. a szakszervezettel a 2017-es béremelésekről, így idén nem lesz kukássztrájk – értesült a Magyar Nemzet.

Római: a parton lesz a gát

április 5. 15:02 | A római-parti védmű a Duna-part menti nyomvonalon történő megépítését támogatja a Főváros Közgyűlés a szerdán meghozott határozatával.

Nem engedtek a szakszervezetek: pénzt kér Orbántól Tarlós

április 4. 14:06 | Tarlós István főpolgármester ma délután találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel, hogy pénzt kérjen tőle, a BKV bérhelyzetének rendezésére.

Kétmilliárdért építenek kerékpárutakat

április 3. 15:38 | Csaknem kétmilliárd forint értékben épülnek kerékpárutak Pest megyében - közölte a Pest Megyei Önkormányzati Hivatal sajtófőnöke hétfőn.

Munkásszállóként születik újjá az egykori kollégium

április 1. 10:10 | Megkezdődött egy 200 ágyas munkásszálló kialakítása egy volt főiskolai kollégiumból, a beruházás értéke közel félmilliárd forint - közölte a tatabányai önkormányzat az MTI-vel.

Előre kell hozni a balatoni szúnyogirtást

április 1. 08:27 | Nem a szúnyogok, hanem a tenyészőhelyeken nagy számban előforduló szúnyoglárvák miatt kezdik meg a tervezettnél előbb, április 3-7 között a biológiai szúnyoggyérítést a Balaton körül 1200 hektáron, amit a tóparti önkormányzatok finanszíroznak - közölte Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSz) elnöke.

Világgazdaság Piactér