VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Pályázati Forródrót

Félmilliárdra pályázhatnak a muravidéki magyar vállalkozások

április 18. 20:47 | Félmilliárd forint gazdaságfejlesztési forrást biztosít Magyarország a muravidéki magyar vállalkozásoknak 2017-ben - mondta Kiss-Parciu Péter határ menti gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár.

Rohamtempóban nyílnak meg ma a pályázatok

március 31. 15:23 | Két operatív programjának teljes pénzügyi keretét hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Ezzel egy időben a GINOP és VEKOP pályázatok is sorra megnyíltak.

Mától pályázhatnak a kkv-k kapacitásbővítésre

július 9. 07:32 | Mától nyújthatják be a mikro-, kis- és középvállalkozások konkrét fejlesztési elképzeléseiket a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében megjelent két, a versenyképességet javító, kapacitásbővítést támogató felhívásra - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Akár 220 milliót is kaphat egy kkv a kockázati tőkeprogramon keresztül

május 27. 17:01 | Az eddigi 200 ezer euróval szemben mostantól akár 750 ezer euróra (közel 220 millió forintra) is emelkedhet az uniós forrásból kkv-k számára kockázati tőkeprogramot kezelő Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA) befektetéseinek egyedi értékhatára, miután erre Magyarország az Európai Bizottságtól egyedi engedélyt kapott.

Negyven milliárd forintos hazai fejlesztés indul norvég pénzből

április 25. 11:30 | Több mint 40 milliárd forintnyi (mintegy 150 millió eurós) fejlesztési forrást hirdetnek meg hamarosan a Norvég Alap keretében – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára a támogatási program elindításáról szóló, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) és a norvég nagykövetség által megrendezett nyitókonferencia sajtótájékoztatóján.

Törékeny a borsodi cégek helyzete

november 23. 05:00 | „Egyáltalán nem rózsás” Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdaságának helyzete – Bihall Tamás, a megye kereskedelmi és iparkamarájának elnöke még finoman is fogalmazott, amikor értékelte az északi országrész állapotát. A számadatok egyenesen lehangolók.

Gyorsabb pénz, gyorsabb tájékoztatás - Jó hírek pályázó cégeknek

augusztus 30. 15:25 | Gyors tájékoztatást, és ami legalább ilyen fontos, gyorsabb döntést ígér a pályázóknak a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ). Az európai uniós források felhasználását menedzselő hivatal szeptember 1-jétől megkezdi a papírmentes, internetes pályáztatás bevezetését.

Megemelték a pályázat keretét

augusztus 26. 05:00 | Hárommilliárd forinttal, 7,28 milliárdra emelték Közép-Magyarország régióban a komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázat keretösszegét – tu...

Pályázati pénz fesztiválokra

augusztus 19. 05:00 | Kétnapos rendezvények esélyesek a források elnyerésére

Minden második kkv uniós pénzre számít

augusztus 16. 09:31 | Az uniós társfinanszírozású pályázati támogatások fontos forrást jelentenek a vállalkozások számára, átlagosan minden második kis- és középvállalkozás (kkv) tartja reálisnak, hogy részesül ilyen támogatásból.

Világgazdaság Piactér