VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

KKV

Az iparszövetség felkészíti a kisvállalkozásokat az újabb pályázatokra

december 26. 13:15 | A Magyar Iparszövetség (OKISZ) segíti a kisvállalkozásokat abban, hogy sikeresen induljanak az ismét megnyíló mikro- kis és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítésére, illetve a mikro- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására kiírt uniós pályázatokon a felzárkózó régiókban - mondta Vadász György, a szövetség ügyvezető elnöke az MTI-nek.

Ez a különleges hazai újítás segíti majd a növénytermesztőket és haltenyésztőket

december 25. 16:32 | Kis- és középvállalkozások számára, valamint otthoni felhasználásra fejleszt több mint háromszázmillió forintból tápfolyadékos növénytermesztésre és haltenyésztésre alkalmas akvapóniás rendszert, és hoz létre tudásközpontot a Monet 2000 Kft. és a Marostech Kft. konzorciuma - közölte az MTI-vel a cégek képviselője.

Egyre több a kkv Magyarországon

december 1. 07:20 | Folyamatosan nő a magyar kkv-k száma, több embert foglalkoztatnak, és emelkedik a bevételük is, az árbevétel-arányos részesedésük mégsem nő a vállalatok között.

A kkv-szektor lehet a minimálbér emelésének áldozata?

november 18. 10:30 | Súlyos helyzetbe hozza a kis- és középvállalati (kkv) szektort a kormány 2017-re tervezett minimálbér és garantált bérminimum emelési javaslata - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség, a kkv szektor érdekképviseleti szerve pénteki közleményében.

Gázszerelőt szeretnének a felcsútiak

október 27. 11:53 | Felcsúton és a környékbeli településeken lakók gázszerelőt, zöldségest, éjjel-nappali üzletet és kocsmát szeretnének a közelükbe - derül ki a K&H: üzletet ide! programjának keretében leadott sz...

Túljelentkezés van már a kis cégek vezetőinek képzésére

október 21. 09:56 | Elindult a kkv-ügyvezetők képzése, az érdeklődés kiemelkedő: a meghirdetett 10 ezer helyre több mint 12 ezren jelentkeztek - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképz...

Szívesen fizetnek többet, csak legyen közelebb a bolt

október 15. 11:39 | A legtöbben vegyesboltot szeretnének a lakóhelyük közelében látni - derül ki a K&H: üzletet ide! programjának részeredményeiből. Népszerű még a pékség, a fitneszterem is, de sokan szeretnének a...

Magyarország nem halad a korral

október 14. 06:30 | Csökken az innovatív vállalatok száma, ez meglátszik versenyképességünk romlásában is. A nagyvállalatokra jellemző inkább a fejlesztés.

Kétezer cég juthat hozzá a kölcsönhöz

október 11. 15:41 | Mintegy kétezer hazai kis- és középvállalkozást segíthet az az új megállapodás, amely az Európai Beruházási Alap (EIF), valamint az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) között szület...

Nagyobb büntetést kapnak a legkisebb cégek, mint a multik

október 11. 06:00 | A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alaposan megemelné a szabálytalan webáruházakra kiszabható bírságokat. Az évi két számjegyű bővülést produkáló szegmensből valószínűleg tetemes bírságbevételekre tehetne szert az állam.

Autók, autóipar

Minden, ami az autógyártással, az iparággal, az autókereskedelemmel kapcsolatos

Kalkulátorok

  • Nettóbér A kalkulátor segítségével a bruttó bér megadása után meghatározhatja a nettó bért, a munkáltatót terhelő teljes bérköltséget, valamint a különböző adók és járulékok havi illetve éves mértékét.
  • Eva kalkulátor A kalkulátor segítségével meghatározhatja a fizetendő közterheket az EVA alá tartozó bevételeinek megadása után.
  • Céges telefon A kalkulátor segítségével a havi bruttó telefonköltség megadása után meghatározhatja, hogy a céges telefonköltségek elszámolásának melyik módja éri meg Önnek leginkább.
  • Vagyonadó kalkulátor A kalkulátor segítségével meghatározhatja a tulajdonában lévő ingatlanok, vitorlás, motoros hajó, repülő és nagyteljesítményű autó után fizetendő vagyonadó mértékét.

Pályázati Forródrót

Új Széchenyi-terv

Világgazdaság Piactér