VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Amerikai-piac

Újabb bank ment csődbe az Egyesült Államokban

február 21. 09:30 | Az év kezdete óta a harmadik bank ment csődbe az Egyesült Államokban, tavaly tizennyolc bank zárt be Amerikában, egy évvel korábban huszonnégynek kellett lehúznia a rolót.

A chicagói Fed-elnök a jövő évig várna a kamatemeléssel

január 10. 09:24 | Az amerikai munkaerő-piaci helyzet nagyon jól alakul, de a csökkenő bérek, az alacsony infláció és a lefelé mutató inflációs várakozások miatt 2016-ig kéne várni a kamatemeléssel - véli a szakember.

Mélyponton az amerikai feldolgozóipari BMI

január 2. 17:00 | A szakértők által vártnál nagyobb mértékben lassult az amerikai feldolgozóipari szektor bővülése decemberben - az amerikai Institute for Supply Management (ISM) pénteken ismertetett felmérése szerint.

Csökkentek az amerikai építőipari kiadások

január 2. 16:41 | Az Egyesült Államokban csökkentek az építőipari kiadások novemberben, mivel visszaestek az állami megrendelések, így például kevesebb volt az iskolaépítések száma októberhez képest.

Kevesebb a bankcsőd az USA-ban

október 18. 11:25 | Tizenöt bank ment csődbe az idén eddig az Egyesült Államokban, tavaly összesen 24 bankot zártak be.

Nem tudott a hitelkártyájával fizetni Obama

október 18. 11:00 | Nem tudott fizetni a hitelkártyájával Barack Obama amerikai elnök szeptemberben a manhattani Estela étteremben, ahová a first ladyvel együtt ment vacsorázni, miközben az ENSZ Közgyűlésének általános vitája alkalmából New Yorkban tartózkodott.

Nőtt a munkanélkülisegély-igénylések száma az Egyesült Államokban

február 13. 15:44 | Nőtt az újonnan benyújtott munkanélkülisegély-igénylések száma az Egyesült Államokban az előző héten - közölte csütörtökön a washingtoni munkaügyi minisztérium.

Megerősítette az amerikai "AAA"-t a Fitch Ratings

június 29. 13:00 | Megerősítette az Egyesült Államok hosszú lejáratú államadós-kötelezettségeinek lehetséges legjobb, "AAA" osztályzatát pénteken a Fitch Ratings, kiemelve azt a véleményét, hogy az amerikai szövetségi államháztartási hiány folyamatos és meredek csökkenése lassan elvezethet az adósságráta stabilizálódásához.

Esésben a kőolaj ára

január 7. 08:30 | Megtört a két hete tartó emelkedés a kőolaj árában. Aggódnak a befektetők az USA gazdasági növekedési kilátásaival kapcsolatban

Kissé gyengébb amerikai adat

december 6. 05:00 | STATISZTIKA Az Egyesült Államokban a szakértők által vártnál némileg kisebb mértékben, 118 ezerrel nőtt novemberben a foglalkoztatottak száma a magánszektorban - derült ki az ADP adatfeldolgozó szolgá...

MOL

2017. április 28. 16:43
21 665
0.07%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 665

RICHTER

6 934

OTP

8 120

MTELEKOM

482
Világgazdaság Piactér