VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Befektetés

Lenyomja a dollárt az euró

április 28. 15:53 | Minden jel arra utal, hogy a sokak által várt paritás egyelőre nem következik be az euró-dollár árfolyamában. Fundamentálisan az európai fizetőeszköznek áll a zászló.

16 milliárdból épül korszerű kormányzati adatközpont

április 27. 18:48 | Több mint 16 milliárd forintból épül korszerű, elhőalapú szolgáltatásokat is nyújtó kormányzati adatközpont.

Stadionok: pályázatot indított az MLSZ

április 27. 17:50 | A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elindította a Budapesti Pályafejlesztési Programot, melynek első együttműködési megállapodását csütörtökön a XVIII. kerületi önkormányzattal írta alá.

Milliárdos szennyvízcsatorna-fejlesztés indul Komlón

április 27. 17:36 | Májusban kezdődnek Komlón a település csatornázatlan területeinek hálózatba kötésére és szennyvíztelep-korszerűsítésre irányuló munkálatok, amelyekre a mecseki város 1,1 milliárd forintos forrást kapott - közölte Polics József polgármester csütörtökön az MTI-vel.

Megújult Kincsem egykori versenyistállója Gödön

április 27. 17:14 | Közösségi, kulturális térként éledt újjá Gödön a legendás magyar versenyló, Kincsem egykori istállója.

Másfélmilliárdos fejlesztési támogatásra pályázik Békéscsaba

április 27. 17:07 | Két, összesen csaknem másfélmilliárd forint összköltségű pályázat beadásáról döntött csütörtökön a békéscsabai közgyűlés.

Mágnesként vonzhatják a Teva részvényei a befektetőket

április 27. 07:38 | Dacára a kifejezetten jónak mondható negyedik negyedéves gyorsjelentésnek, a Teva Pharma grafikonja még mindig egy fekete jelzésű sípályára hasonlít. A részvénykurzus 2016 márciusában egy fej és vá...

Leáldozott a pénzpiaci alapok kora

április 26. 06:40 | Március végén már több pénzt kezeltek abszolút hozamú alapokban, mint pénzpiaci konstrukciókban, amelyeket az ingatlanlapok is lekörözhettek mára. Az alapkezelők kezdik feladni a tőkevédelmet a legalacsonyabb kockázatú konstrukcióknál.

Egymilliárdból korszerűsödhet kilenc kormányhivatal

április 25. 11:05 | A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal összesen 839 millió forint ráfordításával energia-megtakarítást eredményező felújításokat végez kilenc középületen, a munkálatok már négy helyszínen befejeződtek - mondta el a kormánymegbízott az MTI-nek.

Mégsem száll el drasztikusan a Stadler-MÁV üzlet ára

április 25. 09:35 | A MÁV új járműveinek ára a megjelent 100 százalékkal szemben csupán 16,27 százalékkal haladja meg a becsült értéket - állítja a vasúti cég tenderének nyertese, a Stadler Trains. Hiábavalónak tűnik azonban a cég magyarázkodása, Lázár János ugyanis bejelentette: a kormány nem biztos hogy támogatná az üzletet.

MOL

2017. április 28. 16:43
21 665
0.07%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 665

RICHTER

6 934

OTP

8 120

MTELEKOM

482
Világgazdaság Piactér