VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Biztosítás

Kullancs csípés miatt is fizethet a biztosító

április 30. 14:00 | Ezer emberből mintegy 600 találkozik élete során kullanccsal, de csak kevesek tudják, hogy már erre az esetre is köthető biztosítás.

Így segíti a MABISZ a pénzügyi tudatosság előmozdítását

április 28. 13:18 | Az európai biztosítási szövetség, az Insurance Europe (IE) szerint a pénzügyi tudatosság növelése olyan össztársadalmi kihívás, melyre csak valamennyi szereplő együttes erőfeszítései révén lehet ha...

Egyesülnek a Vienna Insurance Group magyar biztosítói

április 24. 17:36 | Egyesül a Vienna Insurance Group (VIG) három magyar biztosítótársasága, az Erste Biztosító, az Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító. A 2018. január elsejével tervezett egyé válást követően Union néven működő társaság az ötödik legnagyobb szereplő lesz az életbiztosítási piacon.

Félmilliárdos kárt okozott a lakásokban az áprilisi tél

április 24. 11:41 | A múlt heti extrém időjárás miatt hétfő reggelig közel 4 ezer lakossági ingatlanban esett kárt jelentett a lakosság a biztosító társaságoknál.

Vihar-és beázáskárok országszerte: több száz kárbejelentés érkezett

április 21. 18:47 | Több száz kárbejelentés érkezett az elmúlt napok télies időjárása miatt az MTI által megkérdezett biztosítókhoz.

Szinte csak cafeteriában kötünk egészségbiztosítást

április 21. 08:53 | Az elmúlt években az ötszörösére emelkedett az egészségbiztosítások éves bevétele, de az igazi felfutás még várat magára.

A nyári gumik miatt bukhatjuk most a kártérítést

április 20. 08:59 | Sokba kerülhet a téliesre váltott napokban nyári gumival autózni, mert a biztosítók a kártérítés elbírálásakor mérlegelhetik, megfelelő műszaki állapotban volt-e a balesetet okozott jármű. Márpedig a lekopott nyári gumi a hóval borított utakon nem megfelelő műszaki állapot, s ezzel el lehet bukni a kártérítést, akár több százezer forintot is – figyelmeztet a CLB biztosítási alkusz.

312 milliárd euróval gyarapodott az európai lízingpiac

április 19. 10:24 | Összesen 312 milliárd euróra rúgott tavaly a finanszírozott összeg az európai lízingpiacon, ami több mint 11 százalékos éves növekedést jelent - ismertette a Leaseurope friss adatait a Magyar Lízingszövetség. A magyar piac lépést tart az európaival, hiszen a magyar lízingcégek 9 százalékkal növelték a finanszírozott összeget.

Egy kupica pálinka ötmillióba is kerülhet

április 16. 17:39 | Idén már akár ötmillió forintba is kerülhet - az eddigi másfél helyett – néhány kupica húsvéti pálinka, ha annak a hatása alatt okoz valaki különösen nagy kárral járó közúti balesetet.

Minden, amit eddig nem tudott a nyugdíjbiztosításról

április 14. 13:24 | Az állami nyugdíjrendszer kilátásai igencsak kérdésesek, így ajánlott egyénileg is takarékoskodnia annak, aki szeretne anyagilag stabil nyugdíjas éveket biztosítani magának - ajánlja a Vienna Life Biztosító.

MOL

2017. április 28. 16:43
21 665
0.07%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 665

RICHTER

6 934

OTP

8 120

MTELEKOM

482
Világgazdaság Piactér