VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Biztosítás

Gondatlanságra nem jár kártérítés

március 27. 10:31 | A szokásosnál csaknem egy hónappal korábban kezdődik a biztosítóknál a tavaszi dömping, a hétvégi házakban télen esett károk bejelentése. A korai szezonnyitással arányosan idén hamarabb kezdenek „dolgozni” a besurranó tolvajok is – figyelmeztet a CLB biztosítási alkusz.

Nevet váltanak az MKB Biztosítók

március 24. 12:45 | Az MKB Biztosítók pénteki közgyűlései arról határoztak, hogy az MKB Életbiztosító Zrt. neve Pannónia Életbiztosító Zrt.-re, az MKB Általános Biztosító Zrt. neve pedig Pannónia Általános Biztosító Z...

20 milliós bírságot kapott a CIG Pannónia

március 21. 09:35 | Az MNB 20 millió forintos bírságot szabott ki a CIG Pannónia Biztosítóra a részére vezérügynöki tevékenységet végző társaság felügyeleti biztosításközvetítői nyilvántartásba való bejelentésének és vezérügynökként való engedélyezésének elmaradása miatt - közölte a jegybank.

Jelentős potenciál van a CIG-ben

március 13. 14:15 | Az elmúlt időszakban két fontos hír is megjelent a BÉT prémiumkategóriájában jegyzett CIG Pannónia Biztosítóval kapcsolatban.

Ezeket a biztosítókat kedvelték legjobban az ügyfelek tavaly

március 10. 13:44 | A kis- és közepes biztosítók kategóriájában a Signal Iduna nyerte el, miközben a nagy biztosítók közül az Aegon őrizte meg a tavaly már kiérdemelt „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016” díjat.

Vezérváltás jön az AIG-nél

március 10. 11:20 | Távozik posztjáról Peter Hancock, a hat legutóbbi negyedévből négyet veszteséggel záró American International Group vezérigazgatója, meghajolva ezzel a befektetők akarata előtt.

Most jön a kátyúszezon az autósoknak

március 6. 15:03 | A KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület tapasztalatai szerint tavasszal jelentősen megnő a kátyúk okozta kárbejelentések száma.

Mabisz: A piac egyik motorja a nyugdíjbiztosítás

március 2. 11:44 | Egyre népszerűbb a nyugdíjbiztosítás az ügyfelek között, de nem mindenki veszi igénybe a hozzá kötődő adókedvezményt - mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) elnöke a Portfólió Biztosítás 2017 konferencián, csütörtökön Budapesten.

Attól tartunk leginkább, hogy meghalunk egy balesetben

március 1. 10:24 | Magyarországon összesen 625 600 ezer egyedi és csoportos balesetbiztosítási szerződés van. Egy új felmérés szerint a megkérdezettek közel 80 százaléka baleseti haláltól tartva kötött biztosítást.

A digitalizációban is élen járna az NN

február 28. 11:20 | Az NN Biztosító húsz éve piacvezető szerepet tölt be a magyarországi életbiztosítási piacon, és az a célja, hogy a digitalizációban is élen járjon – jelentette ki a társaság mai háttérbeszélg...

MOL

2017. március 28. 15:31
20 370
0.72%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

20 370

RICHTER

6 564

OTP

8 291

MTELEKOM

490
Világgazdaság Piactér