VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Devizapiac

Gyengült a forint

április 28. 18:55 | Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben pénteken kora este a reggeli szintekhez képest.

Az euróval szemben erősödött a forint

április 27. 20:18 | A dollárral és a svájci frankkal szemben alig változott a forint árfolyama, a gyengébb euróval szemben viszont kissé erősödött csütörtökön. Az eurót kora reggel 312,49 forinton, este nyolc órakor 3...

Alig mozgott a forint árfolyama

április 26. 08:49 | Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerdára a nemzetközi devizapiacon.

Erősödött a forint

április 25. 07:31 | A hétfő esti szinthez képest erősödött a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest kedd kora reggel a nemzetközi devizakereskedelemben.

Vegyesen mozgott a forint árfolyama

április 24. 20:19 | Vegyesen mozgott a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben hétfőn kora estére a reggeli értékekhez képest.

Hatalmas lökést kapott a forint

április 24. 10:56 | A francia választások jó hangulatot teremtettek a piacokon, ami a forinterősödéshez is muníciót adott.

Jó erőben kezdte a hétfőt a forint

április 24. 08:24 | Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.

Idei mélypontján is járt ma a forint

április 21. 19:57 | Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben pénteken a bankközi piacon. Az euróval szemben a forint nap közben idei leggyengébb árfolyamát érintette, de a napot végül erősödéssel ...

Javított az euróhoz képest a forint

április 21. 07:22 | Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon péntek reggel: az euróhoz képest erősödött, míg a dollárral, a svájci frankkal és a japán jennel szemben gyengült.

Átmeneti lehet a forint megingása

április 20. 06:40 | Nem jött jól a forintnak a hosszú hétvége, hiszen a pangó piacon az idei év legmélyebb szintjére kalapálták le az euróhoz viszonyított árfolyamát. Tegnap azonban kezdett erőre kapni a magyar fizetőeszköz, annak ellenére, hogy az elemzők egy része már azt találgatta, hogy mikor lépi át a technikailag igen fontos 315-ös szintet. Szakértők szerint csak átmeneti megingásról van szó, hosszabb távon a magyar deviza visszakerül a korábban kialakult sáv erősebb oldalára. A forint értékvesztése beleillett a geopolitikai feszültségek következtében kialakult általános nemzetközi trendbe.

MOL

2017. április 28. 16:43
21 665
0.07%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 665

RICHTER

6 934

OTP

8 120

MTELEKOM

482
Világgazdaság Piactér