VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Hitel

Közeledik az NHP vége, de gördülékeny lesz az átmenet

február 20. 17:44 | A Növekedési hitelprogram kivezetése lesz a legfontosabb kihívás az idei évben, de számos más tényező – a Piaci hitelprogram, a bankadócsökkentés, a gyorsabb GDP-növekedés, az alacsony kamatok – is segíti a hitelpiacot

Fordulat a vállalati hitelezésben

február 16. 06:45 | Bekövetkezett a fordulat a vállalati hitelezésben a jegybank friss adatai szerint.

Lakáshitelek: akár kétszeres különbség is lehet a díjak között

február 11. 09:46 | Gergely Péter elemző szerint jelentős különbségek lehetne egy-egy lakáshitel között, a hitel díjai között kétszeres különbség is lehet.

Nem viszik a jelzáloghiteleket

február 10. 06:40 | Nem látszik a szabad felhasználású jelzáloghitelek új kihelyezésein a lakossági piac egészére jellemző élénkülés, pedig az árazás nem lenne akadálya a további növekedésnek.

Még olcsóbbak lettek a hitelek

február 9. 07:00 | Szinte minden lakossági hiteltípusnál csökkentek tavaly az átlagos kamatok a jegybank adatai szerint. A fogyasztási hiteleknél szembetűnőbb a változás.

Milliós eltérések a lakáshiteleknél

február 7. 13:00 | A növekvő választék mellett jelentős árkülönbségek is látszanak az egyes bankok lakáshitel-ajánlatainál.

Soha ilyen sikeres nem volt a Széchenyi Kártya Program

február 5. 08:46 | A Széchenyi Kártya Program fennállásának legeredményesebb évét zárta 2016-ban, amikor az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult meg mintegy 180 milliárd forint értékben - mondta Krisán László, a programot koordináló Kavosz Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek.

Száz százalékos különbség is lehet a lakáshitelek díjai között

február 3. 10:59 | Jelentős eltérések láthatóak a lakáshitel-piacon elérhető ajánlatok között. Február elején a legolcsóbb 5 vagy 10 évig fix törlesztésű – 20 évre felvett – 10 milliós lakáshiteleket alig több mint 3 százalékos teljes hiteldíjmutatóval (thm) lehet igényelni, míg a legdrágábbaknál 7 százalék felett volt a thm – áll a BankRáció.hu elemzésében.

Csökkentek a lakáshitel kamatok

január 31. 13:14 | Tavaly decemberben a háztartások által felvett új lakáscélú forinthitelek átlagos hitelköltség mutatója csökkent az előző hónaphoz képest, míg a szabad felhasználású jelzáloghitelek és a személyi hitelek átlagos hitelköltség mutatója enyhén emelkedett - jelentette kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Százezrek vették fel eddig a kétféle diákhitelt

január 29. 09:59 | Mostanáig több, mint 380 ezer fiatal élt eddig a Diákhitel lehetőségével, kamata mostanra a legalacsonyabbra csökkent. A képzés költségek finanszírozására szánt Diákhitel2-őt minden elsőéves hallgató felveszi, a szabad felhasználású Diákhitel1-et pedig harmincezren kapják, ez a kölcsönforma főként a debreceni, a szegedi és a pécsi egyetem hallgatói között kapós.

MOL

2017. február 20. 16:31
20 790
0.29%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

20 790

RICHTER

6 635

OTP

9 277

MTELEKOM

523
Világgazdaság Piactér