VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Hitel

Egyre többen vesznek fel újra lakáshitelt

március 28. 08:59 | Ahogy az ingatlanpiac beindult az elmúlt két év során, úgy húzta ki a lakáshitelfelvételi kedvet is a válság utáni időszak tetszhalott állapotból – áll a Balla Ingatlaniroda sajtóközleményében.

Szeretik a cégek a nullás kamatú hitelt

március 27. 14:39 | Egyre több cég érdeklődik a kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó európai uniós hitelprogramok iránt - közölte a Budapest Bank.

Ösztöndíjprogramot hirdet a Diákhitel Zrt.

március 27. 12:19 | Másodszorra hirdeti meg ösztöndíjprogramját a Diákhitel Központ Zrt., a tizennégy nyertes havi 70 ezer forintot kap a 2017/18-as tanévben, a jelentkezési határidő május 26-a - jelentette be a társaság vezérigazgatója hétfőn Budapesten tanulók előtt, egy tehetségnapi rendezvényen.

Fogy az átütemezett hitel

március 24. 06:30 | Csaknem negyedével csökkent tavaly az átstrukturált hitelek mennyisége a hitelintézeti szektorban, emellett egyre kisebb az újra késedelembe eső ügyfelek aránya is.

Be se kell menni az OTP-be a hitelért

március 23. 12:58 | Az OTPdirekten keresztül teljes egészében online intézhető a személyi kölcsön felvétele, beleértve a szerződés aláírását is.

Nagyon viszik a CSOK-ot és a lakáshiteleket is a K&H-nál

március 22. 11:50 | Emelkedő pályán marad a lakossági hitelezés 2017-ben. A K&H előrejelzése szerint a jelzáloghitelezésben 14 százalékos növekedés várható, a személyi kölcsönök esetében pedig 15 százalékos bővülés lehet reális. A jelzáloghitel-piac nagysága 600 milliárd forintra rúghat, míg a személyi kölcsönök piaca elérheti a 240 milliárd forintot, a CSOK-igénylések pedig megközelíthetik a 90 milliárd forintot.

Visszafogott a kereslet a vállalati hiteleknél

március 21. 11:02 | A bankszektorban az alacsony kamatkörnyezet ellenére is a visszafogott hitelkereslet és a növekvő vállalati betétállomány a meghatározó.

Egyéves a jutalékplafon

március 20. 14:18 | Egy éve korlátozták a jelzáloghiteleknél az ügynöki jutalékot. A jegybanki adatok alapján a közvetítők pénze nagyrészt a bankoknál maradhatott.

Lakáshitelek: két hónap múlva jöhet végleges javaslat az MNB-től

március 12. 09:01 | A Magyar Nemzeti Bank (MNB) két hónapot szán a "fogyasztóbarát lakáshitel" minősítésről szóló konzultációkra, és ezután alakítja ki végleges javaslatát a programról - közölte Binder István felügyeleti szóvivő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Finisben a hitelprogram

március 10. 06:00 | Március elejéig közel 565 milliárd forint értékben kötöttek szerződéseket a hitelintézetek az NHP harmadik szakaszán belül. E szakaszban a forintban igényelhető beruházási hitelek a legnépszerűbbek, ezek teszik ki a szerződött állomány több mint felét.

MOL

2017. március 28. 15:31
20 370
0.72%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

20 370

RICHTER

6 564

OTP

8 291

MTELEKOM

490
Világgazdaság Piactér