VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Pénzügyi Szolgáltatók

Erőre kaptak a bankok

január 16. 14:45 | Jól sikerült az utolsó negyedév a pénteken jelentő amerikai nagybankoknál, egyedül a Wells Fargo keltett némi csalódást, mert még nem heverte ki a bankszámlabotrány okozta sokkot.

Visszaestek az uniós átutalások tavaly novemberben

január 16. 09:59 | Az uniós tőketámogatások megcsappanása miatt novemberben csökkent Magyarországnak a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlegéből számolt külső bevételi többlete, úgynevezett finanszírozási képessége az előző hónaphoz hasonlítva - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján hétfőn megjelent legfrissebb havi fizetésimérleg-adatokból.

Mehet a tőke az UniCreditbe

január 13. 05:00 | Nem azért tervez az UniCredit 13 milliárd eurós tőkeemelést, mert az Európai Központi Bank (EKB) erre felszólította volna – hangsúlyozta a tegnapi közgyűlés előtt kiadott közleményében a mérlegf...

Mehet a tőke az UniCreditbe

január 12. 15:54 | Nem azért tervez az UniCredit 13 milliárd eurós tőkeemelést, mert az Európai Központi Bank (EKB) erre szólította volna őt fel – hangsúlyozta a mai közgyűlés előtt kiadott közleményben a mérle...

Beolvasztotta faktorcégét a CIB Bank

január 12. 12:23 | Tovább erősíti faktoring tevékenységét CIB Bank, miután 2017 januárjától már nem önállóan, hanem a bank részeként folytatja tevékenységét a piacvezető szolgáltatók közé tartozó CIB Faktor Zrt. – közölte a hitelintézet.

Távozik a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója, a Raiffeisennél folytatja

január 11. 10:42 | Zolnai György elnök-vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a Budapest Bank éléről, vezetői feladatait március 31-ig látja el. Utódjának keresése folyamatban van - közölte a pénzintézet szerdán, közleményben.

Közel háromszázmilliós bírságot szabott ki az MNB

január 10. 09:54 | Az MNB ma közzétett határozataiban összesen 258 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki az IDW Consulting LLC és a Goldstein Brokers Ltd társaságokkal szemben visszafizetendő pénzeszközök...

Luxemburgi és magyar társaságra is lecsapott az MNB

január 9. 10:06 | Az MNB 180 millió forint bírságot szabott ki a luxemburgi Indumet S.A. társaságra, illetve 210 millió forintos bírsággal sújtotta a magyar R-TAIL Concept Kft.-t engedély nélküli követelésvásárlási tevékenység miatt. A jegybank e két ügyet is a jogosulatlan követelésvásárlások visszaszorítására indított vizsgálatsorozata keretében tárta fel - jelenti a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közleményében.

Tavaly öt amerikai bank ment csődbe

január 8. 11:20 | Öt bank ment csődbe tavaly az Egyesült Államokban, ezzel a 2007 óta bezárt pénzintézetek száma közel ötszázra nőtt.

MNB: megfelelő a devizatartalékok szintje

január 7. 17:22 | A jegybanki devizatartalékok tavaly december végén 24,4 milliárd eurót tettek ki, ami a nemzetközi befektetők által is figyelt standard tartalékmegfelelési mutatók alapján megnyugtató szintet jelent - hangsúlyozta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

MOL

2017. január 17. 16:43
20 930
-0.33%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

20 930

RICHTER

6 285

OTP

8 830

MTELEKOM

504
Világgazdaság Piactér