VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Tőzsde

Az utolsó darabig elkapkodták a Deutsche Bank új részvényeit

április 7. 14:06 | Az utolsó darabig lejegyezhették a Deutsche Bank (DB) frissen kibocsátott részvényeit, az ügylettel 8 milliárd euró friss tőkéhez jut a pénzintézet.

A vevők voltak fölényben a tőzsdéken

április 7. 05:00 | Az Egyesült Államokban a nyilvánosságra került Fed-jegyzőkönyv szerint már a kötvényállomány csökkentése is szóba került a legutóbbi ülésen. Ennek hatására a szerdán mínuszban záró nagy amerikai tőzsd...

84 forintos osztalékot fizet az ANY Biztonsági Nyomda

április 6. 17:16 | Részvényenként 84 forintos osztalék kifizetéséről határozott az ANY Biztonsági Nyomda csütörtöki közgyűlése a tavalyi 65 forint után, az osztalékfizetés időpontja július 5-e - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Erősödött a forint a cseh árfolyamküszöb elengedése után

április 6. 16:08 | A cseh jegybank nem sokkal dél után jelentette be, hogy elengedte a 27 koronás árfolyamküszöböt. Fél négyig 1,8 százalékkal 26,56-ra erősödött a cseh korona az euróval szemben. A forint is megérezte a térségi devizát érintő lépést.

A rubelen nő a Richter

április 6. 09:00 | Optimista a Richterrel kapcsolatban a JP Morgan, megugró royaltybevétellel és kedvező devizaárfolyammal számolnak.

Elszántan araszolgat a Pannergy

április 5. 19:30 | A BÉT idei kis nyertesei közé tartozik közel 5 százalékos első háromhavi teljesítményével a Pannergy. Ez annak ellenére tiszteletet parancsol, hogy sokkal rövidebb időtávon, többször is el lehetett...

BÉT: a legnagyobb kihívás az új tőzsdei kibocsátás

április 5. 19:01 | A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) előtt álló legnagyobb kihívás a kínálati oldal erősítése, az új tőzsdei kibocsátások megvalósítása, valamint a vállalati szektor felkészítése a sikeres tőzsdei forrásbevonásra - mondta Végh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgatója a Concorde nemzetközi befektetői konferenciáján. Jaksity György, a Concorde Értékpapír alapító elnöke szerint a kibocsátással járó kötelezettségek gyakran elijesztik a vállalatokat.

Kitartott a lendület a pesti parketten

április 5. 18:05 | A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 453,19 pontos, 1,42 százalékos emelkedéssel, 32 405,13 ponton zárt szerdán.

Zöld zónában a hazai blue chipek

április 5. 12:12 | A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe rögtön nyitás után pluszba került és ezt a délelőtti oldalazásával tartja is a BUX, amely 0,8 százalékkal 32 212 pontra emelkedett délre.

Enyhe pluszt várnak a nyugat-európai tőzsdéken

április 5. 08:22 | Minimális pluszban indíthatják a szerdai kereskedést a fontosabb nyugat-európai tőzsdeindexek az előző napi emelkedés után.

MOL

2017. április 25. 16:18
21 475
0.35%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

21 475

RICHTER

7 089

OTP

8 330

MTELEKOM

487
Világgazdaság Piactér