VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

KONFERENCIÁK

Üdvözöljük a VILÁGGAZDASÁG Konferencia oldalán!


A VILÁGGAZDASÁG megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja. Az információszolgáltatás, véleménynyilvánítás mellett fontosnak tartja a tanácsadást, segít eligazodni a befektetési és pályázati lehetőségek között, a cégek működésével, adózásával kapcsolatos kérdésekben, és számos további, a magyar és nemzetközi gazdaságot, egészségügyet érintő kérdésekben.


Ennek szellemében évek óta szervezünk szakmai konferenciákat, üzleti reggeliket, ügyfél specifikus rendezvényeket, mely a tájékozódásnak, kapcsolatépítésnek, a döntéshozók elérésének hatékony eszköze.


Amennyiben rendszeres tájékoztatást kíván kapni a jövőben rendezendő konferenciáinkról, kérjük, iratkozzon fel elektronikus hírlevelünkre.


Magyarország 10 év múlva - Víziók, trendek, remények Magyar Gazdasági Csúcstalálkozó 2016
Magyarország 10 év múlva - Víziók, trendek, remények A jövő elkezdődött, a mai fejlesztések a jövőt alapozzák meg. A konferencia arra keresi a választ, milyen lesz a világ 10 év múlva? És Magyarország? Milyen ország stratégia, vízió van Magyarország tíz éves jövőjére? Hol tartunk, hova jutunk? Mit kell fejleszteni e cél érdekében? Az eseményen a meghatározó gazdaságpolitikai szerpelői és a 101 legbefolyásosabb üzleti döntéshozó képviselői cserélik ki gondolataikat egy sikeres magyar gazdaság előtt álló legfontosabb teendőkről. Időpont: 2016. május 24., kedd Helyszín: Boscolo Budapest, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.
Jelentkezés, további információk »
Merre tart a hazai egészségügy? III. Egészséggazdaság Konferencia
Lesz-e jövőre pénz? Ki jár jól, az állami vagy a magánegészségügy? Vannak-e még felszabadítható tartalékok az ágazatban? Fölszámolhatók-e az egészségügy feudális vonásai? Kapnak-e elég információt és hatalmat a betegek, hogy túléljék a kényszerű találkozást az egészségüggyel? Mikor ér el Magyarországra az informatika kínálta gyógyítási forradalom? Lesz-e gyógyulás a kórházon kívül? – ez csak néhány kérdés azok közül, melyek megválaszolásához segítséget kértünk a konferencia felkért előadóitól. Ha valaki sejti, ők tudják, mi várható az ágazatban a következő öt évben. Időpont: 2016. április 27., szerda Helyszín: Boscolo, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.
Jelentkezés, további információk »
A technológiai forradalmat üzleti innovációk követik Innováció az egész világ
A gazdasági siker feltétele az innováció. Milyen trendek határozzák meg Magyarország és a világ innovációit? Nagyvállalat, nagy innováció? Sok kicsi sokra megy? Azaz: nagyvállalati és startup példák, inspiráló innovációs történetekkel. Milyen állami támogatás, szervezeti segítség jöhet szóba az innovációnál? Hol tart a 4. ipari forradalom, s a magyar gazdaság? Időpont: 2016. április 14. Helyszín: Courtyard Budapest City Center (1088 Budapest József krt. 5.)
Jelentkezés, további információk »
Oszkó: nem fenntartható a gazdasági modell
Nem beszélhetünk tartós növekedési pályáról – mondta Oszkó Péter, az OXOLabs alapító-igazgatója a magyar gazdaság helyzetéről szólva a Világgazdaság évnyitó konferenciáján.
Jelentkezés, további információk »
"Jó irányba történtek az idei adóváltozások"
„Kevés dolog változott idén a vállalkozásokat érintő adózás terén, és azok is jó irányba történtek” - mondta Erdős Gabriella, a TaxMind Kft. vezető cégtársa a Világgazdaság évindító konferenciáján.
Jelentkezés, további információk »

Kapcsolat

A rendezvényekkel kapcsolatban írja meg véleményét nekünk, vagy keresse alábbi munkatársainkat.
Kecskemétiné Kovács Gizella
+36 1 460 2519
E-mail: gizella.kecskemetine@mediaworks.hu
Világgazdaság Piactér