VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Politikai közvélemény-kutatások

Negyven százalékos előnnyel vezet a Fidesz az Ipsosnál
2014. október 10.

Az Ipsos október eleji közvélemény-kutatása szerint stabilak az erőviszonyok a vasárnapi önkormányzati választás előtt, a pártok támogatottsági adatai szinte teljesen azonosak a múlt havival. Felmérésük alapján a kormánypártok a listás szavazást minden megyében megnyerhetik, a megyei jogú városok túlnyomó többségében ők adják majd a polgármestert, és a főpolgármesteri poszt is a Fidesz-KDNP-nél marad. A baloldalnak Szegeden és iparvárosokban van győzelmi esélye.

A DK beérte az MSZP-t, parlamentbe jutna az LMP és az Együtt is
2014. október 3.

Csökkent a pártválasztók aránya, aminek elsősorban a Jobbik és az MSZP a kárvallottja, a Fidesz-KDNP továbbra is jelentős előnnyel vezet - derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából.

Jön fel a baloldal, de a Fideszt nem fenyegeti semmi
2014. augusztus 14.

Aktivizálódtak a választók, továbbra is biztosan vezet a Fidesz, erősödött az MSZP, a DK és az Együtt-PM - állapította meg az augusztus első felében végzett közvélemény-kutatásának eredményei alapján az Ipsos.

Tárki: Senki sem nyert a bizonytalanok csökkenésével
2013. november 27.

A Tárki Társadalomkutatási Intézet havi rendszeres pártpreferencia-kutatásának novemberi eredményei alapján nem történt jelentős elmozdulás a pártok támogatottságában. Annak ellenére igaz ez, hogy a bizonytalan szavazók aránya csökkent az elmúlt hónapban, azaz egyre többen tudják, hogy melyik pártra szavaznának, ez azonban nem változtat a pártok pozícióján és támogatottságuk arányaiban.

Medián: Nagyot esett a Fidesz támogatottsága
2013. november 20.

Ha kismértékben is, de erősödött a szavazók aktivitása: jelenleg a válaszadók 52 százaléka gondolja biztosnak, hogy egy közeljövőben tartandó választáson az urnákhoz járulna, és három év után először csökkent 30 százalék alá a pártpreferencia nélküliek aránya (29 százalék) – derül ki a Medián november 8-a és 12-e között készült reprezentatív felméréséből, amit a HVG közölt.

Tárki: Minden korcsoportban vezet a Fidesz
2013. november 18.

Az elmúlt egy évben a legfiatalabbak voltak a legkevésbé (63 százalékuk), a legidősebbek a leginkább (77 százalékuk) biztosak abban, hogy vagy elmennek szavazni, vagy sem. A legfiatalabbak körében közel annyian vannak a szavazáson való részvételt tervezők, mint az attól távol maradni szándékozók, a szavazási hajlandóság a korral szinte folytonosan nő. Valamennyi korcsoportban a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb párt, az MSZP és a Jobbik a korfa két ellentétes oldalán népszerű – derül ki a Tárki 2012. november és 2013. október között végzett tizenegy adatfelvételének elemzéséből.

Nézőpont: Nagy ellenzéki szövetséget akarnak a választók?
2013. november 13.

Az elmúlt hetekben újra növekedett a pártot nem választók csoportja, amelynek hibahatárt meghaladó mértékben vesztese az MSZP a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint, amelyet a Heti Válasz számára 2013. november 4-8. között készített.

Medián: Lendületben a Fidesz, Orbán Viktor nagyon népszerű
2013. október 31.

Úgy tűnik, a Fidesz lendületből indulhat a tavaszi választások kampányának, míg vetélytársai az utóbbi időben nem tudták növelni a támogatottságukat – írják a Medián kutatói. A kormánypárt népszerűsége lényegében már a ciklus közepe óta emelkedik, a 2012 közepén a teljes népességben mért 21-23 százalékhoz képest több mint másfélszeres (36 százalékos) szavazótábort tudhat maga mögött.

Tárki: Bajnai pártja jobban teljesít
2013. október 31.

A Tárki legfrissebb pártpreferencia-felmérése szerint a kormánypártok és a Jobbik gyengülése, továbbá az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció (DK) kis mértékű erősödése jellemezte az október 23. előtti időszakot.

Nézőpont: erős többséget szerezhet a Fidesz a választásokon
2013. október 16.

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása és mandátumbecslése szerint a Fidesz-KDNP 116 mandátumot szerezne, ha most lennének az országgyűlési választások, ez a szám tizenhéttel kevesebb, mint a mandátumok kétharmada.

 
 • Képgalériák
 • Videogalériák
 • Tüntetés az internetadó ellen 2.0 - Fotó: Kallus György

 • Tüntetés az internetadó ellen - Fotó: Kallus György

 • Áder János államfő felszólalt az Országgyűlés plenáris ülésén - Fotó: Kallus György

 • Megnyílt a EuroFinance konferencia és kiállítás Budapesten - Fotó: Kallus György

 • Az Országgyűlés plenáris ülése - Fotó: Kallus György

Előző
Következő
 • Túlteljesített a Magyar Telekom

  Túlteljesített a Magyar Telekom

 • Ezért van romokban Spanyolország gazdasága

  Ezért van romokban Spanyolország gazdasága

 • Így állnak a legnagyobb gazdaságok

  Így állnak a legnagyobb gazdaságok

 • Magyar a világ két legjobb bárja

  Magyar a világ két legjobb bárja

 • Bóvliba vágtak minket - vox pop

  Bóvliba vágtak minket - vox pop

Előző
Következő

MOL

2014. október 31. 16:43
11 585
0.17%
A BÉT információi alapján az adatokat a Magyar
Vendor szolgáltatja.15 perccel késleltetett adatok!

MOL

11 585

RICHTER

3 740

OTP

4 060

MTELEKOM

338

Időjárás

Budapest

közepesen felhős
11 °C
2 °C
Időjárás előrejelzés »