VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Cafeteria

SZÉP-kártya: Milliárdokat kellene két hónap alatt elkölteni

március 24. 14:13 | Összesen 3,2 milliárd forintnyi 2015-ös, idén lejáró feltöltést kellene felhasználniuk az OTP SZÉP kártyák birtokosainak.

Változás a cafeteriapiacon - elkelt a Sodexo

március 24. 11:11 | Megvette a Sodexo Magyarország Szolgáltató Kft.-t és vele együtt a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátó Kft.-t a Hungast Holding Zrt., amely az ügylet nyomán összefonódás engedélyez...

A cégek is jól járnak a SZÉP Kártyával

február 21. 16:06 | A magyar munkavállalók 82 százalékának kiemelkedően fontosak a juttatások, ha a céghez való lojalitásról van szó, 43 százalékuknál a fizetés a legfontosabb szempont a munkahely kiválasztásakor – derül ki egy friss felmérésből. Az OTP Bank cafeteria üzletágának vezetője szerint azok a munkáltatók vannak előnyben, akik béren kívüli juttatások révén igyekeznek többet nyújtani a munkaerőpiacon.

Cafeteria: már nem az Erzsébet-utalvány a legnépszerűbb

január 30. 11:13 | Nem léptek még a kkv-k az idei évi cafeteria szabályok módosítására. Az enyhe javulás ellenére tízből csupán négy vállalkozás tervezi béren kívüli juttatással támogatni dolgozóit – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból.

Olcsóbb a készpénz az utalványnál

január 17. 06:00 | Nem feltétlenül kell leírni a hagyományos cafeteriajuttatásokat a kedvezményes készpénz megjelenésével: az adócsökkentés miatt versenyképesek maradtak ezek is.

Kézbesítették az Erzsébet-utalványokat

december 31. 13:19 | "A vállalt határidő előtt" teljesítette a Magyar Posta a nyugdíjasok számára küldendő Erzsébet-utalványok kézbesítését.

Többmilliárdos pert nyert egy francia cafeteria cég a magyar állam ellen

december 18. 21:00 | Mintegy 23 millió eurós (több mint hétmilliárd forintos) kártérítést ítélt meg a Világbank Beruházási Viták Rendezése Nemzetközi Központja (ICSID) az Edenred francia utalvány-kibocsátó cégnek, amely az étkezési és szabadidő-utalványok rendszerének átszervezése miatt indított eljárást a magyar állam ellen - jelentette hét végén a globenewswire.com internetes oldal a francia cég közleménye alapján.

Meghagyják a SZÉP-kártyát?

október 10. 05:00 | Ilyen tartalmú kormánydöntés előkészítéséről a Magyar Turisztikai Ügynökségnek (MTÜ) nincs tudomása – igyekezett cáfolni a Világgazdaság kérdésére a kormányzat turisztikai szerve a Magyar Nemzet...

Tagadják, hogy a kormány megszüntetné a SZÉP-kártyát

október 8. 18:00 | A kormány elkötelezett a SZÉP-kártya fenntartásában - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség. Az ügynökség közleményében határozottan cáfolta a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint a kabinet...

Megszűnhet a Szép kártya?

október 7. 10:08 | Az Erzsébet-utalvány megszüntetése után a Szép kártyát is kivezetné a kormány - állítják kormányközeli források.

Világgazdaság Piactér