VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Infokommunikáció

Hamarosan értesítést kapnak a feltöltős SIM-kártyások

január 21. 10:57 | A mobilszolgáltatók külön SMS-ben értesítik majd a feltöltős SIM-kártyát használó ügyfeleket arról, mi a pontos teendőjük a 2017. június 30-ig szükséges adategyeztetéssel kapcsolatban - közölték az MTI által megkeresett szolgáltatók.

Hatszázmillió forintra bírságolták a Telekomot

január 19. 11:15 | Jogsértő összehasonlító reklámok miatt 600 millió forint bírságot szabott ki a Telekomra a Gazdasági Versenyhivatal (GVH); ez a jogsértő reklámokra kiszabott eddigi legnagyobb bírság a GVH gyakorlatában. A Magyar Telekom az MTI megkeresésére közölte, bíróságon támadja meg a határozatot.

WikiLeaks-botrány: Julian Assange mégsem adja fel magát

január 19. 07:37 | Julian Assange, a WikiLeaks szivárogtató oldal alapítója nem adja fel magát az Egyesült Államoknak, pedig korábban kijelentette, így tesz, ha Barack Obama amerikai elnök megkegyelmez Chelsea Manningnek, a WikiLeaksnek több százezer dokumentumot átadó volt amerikai katonának. Obama enyhítette Manning börtönbüntetését, aki így májusban szabadul.

Forradalmasít az LG

január 13. 14:15 | Nagy érdeklődésre tarthat számot az LG új prémiumtelefonja, amelyet valószínűleg február végén, Barcelonában mutatnak be. A kijelzőt készítő cég már ismertette, hogy mire számíthatnak a felhasználó...

Különleges újításokat várnak idén az Apple-től

január 13. 13:30 | Igazi nagy dobást várnak idén az Apple-től az iPhone tizedik születésnapjának megünneplésére, de előfordulhat, hogy nem az új okostelefon lesz majd a cég legnagyobb meglepetése.

Kínai alap kezébe került az Invitel csoport

január 13. 10:56 | Egy tulajdonoshoz kerül az Invitel és az egykori Budapesti Kommunikációs Főiskola, ma már Metropolitan Egyetem, miután az intézmény után most a távközlési céget is megvette a China-CEE Fund.

Februárban visszatér a Nokia

január 13. 08:49 | Hivatalos az új Nokiák érkezésének időpontja. A közlés mellé egy sejtelmes megjegyzést is írt a gyártó - írja a hvg.hu.

Kecskemét az intelligens város

január 12. 13:44 | Több hónapos tesztelés után a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MVM Net Zrt. által fejlesztett LTE 450 megahertzes (MHz) frekvencián működő hálózatára állította át a tavaly áprilisban átadott Kecskemét belvárosi innovatív, intelligens parkolás-irányítási rendszert - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Ztr. az MTI-vel csütörtökön.

Változik a Telenor irányítása

január 12. 11:54 | A Telenor újonnan kialakított közép-, kelet-európai klaszterének vezetője is lesz Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója. A norvég távközlési csoport a digitális ...

Olcsóbb lehet az internet a Digitális jólét alapcsomaggal

január 12. 10:11 | Legalább 25 százalékkal olcsóbban internetezhetnek a szolgáltatóknál márciusban megjelenő Digitális jólét alapcsomaggal azok, akiknek még nincs előfizetésük - mondta Deutsch Tamás a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Világgazdaság Piactér