VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Infokommunikáció

Egymillió fölött is szakíthat egy tapasztalt informatikus

március 24. 15:47 | A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt – írta a HWSW a Hays Salary Guide 2017 című kiadvány adatai alapján.

Újabb márkák fordítanak hátat a Youtube-nak

március 24. 12:49 | Megint duzzadt egy kicsit a Google-botrány: a Johnson and Johnson mellett - a Világgazdaság információi szerint - a Vodafone is úgy döntött, hogy felfüggeszti hirdetésit az informatikai cég videómegosztóján. Az egészségügyi óriással így már 255-re nőtt a bojkottálók száma.

Fizetős prémium tagsággal rukkolna elő a Twitter

március 24. 12:40 | Mérlegeli a fizetős tagság lehetőségét a vállalkozások és az úgynevezett "power user"- ek számára a Twitter.

A Telekom ügyfelei maguk állíthatják össze mobil díjcsomagjukat

március 24. 12:29 | A Telekom teljesen új alapokra helyezi lakossági havidíjas mobil portfolióját, és rugalmas, teljes egészében az ügyfelek igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be március 24-étől.

Már 250-nél is több világmárka bojkottálja a Google-t

március 23. 15:22 | Úgy tűnik egyre dagad a Google körüli botrány, nemrég újabb három világmárka döntött úgy, hogy felfüggeszti hirdetéseit az informatikai cég videómegosztóján.

Új iPadet mutatott be az Apple

március 23. 15:00 | Izgalmas üzenet fogadta az Apple oldalára kedden ellátogatókat, a cég ugyanis azt ígérte, hogy hamarosan új termékek jelennek meg a felületen. Sokat nem is kellett erre várni, kora délutánra kiderü...

Bixbyvel jön a Samsung csúcstelefonja

március 23. 13:07 | Saját digitális asszisztensével, a Bixbyvel dobja piacra a Samsung a legújabb csúcstelefonjait, a Galaxy S8-asokat. A hírek szerint meglehetősen nagyképű mobilok lesznek

Nagy dobással készül az LG

március 23. 09:37 | Saját mobilfizetési szolgáltatással dobbant nagyot az LG - közölte a Reuters.

Nyomtatási gazdálkodásra ösztönzi a hazai vállalkozásokat a Canon

március 23. 05:00 | Papírba fulladnak a magyar vállalkozások, mivel nem figyelnek a nyomtatási szokásokra – derült ki a Canon Hungária Kft. sajtótájékoztatóján. A cég megbízásából, a Trend International Market Rese...

Súlyos bírságra számíthatnak a mulasztók

március 21. 14:53 | A cégek döntően még nem készült fel arra, hogy megfeleljenek a jövő májusban életbe lépő általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation, GDPR) előírásainak – mondta Zala Mihály, az EY Kibervédelmi Szolgáltatások igazgatója egy keddi sajtóbeszélgetésen.

Világgazdaság Piactér