VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Infokommunikáció

Csak Dél-Korea és Norvégia előz meg minket mobilinternetben

február 23. 17:14 | Újra a harmadik helyen végeztek a magyar mobilhálózatok, amelyek 3G és 4G technológiával, átlagosan 31,04 Mbps-os letöltési sebességet biztosítanak – derül ki a most publikált OpenSignal felmérésből.

Repülő motorral sokkol egy orosz társaság

február 23. 16:40 | Talán sohasem kerül majd be a hétköznapi járművek közé, de rendkívül izgalmas látványt nyújt működés közben az orosz Hoversurf által fejlesztett, leginkább repülő motorra emlékeztető berendezés.

Magyarországon is fejlesztést ígér Deutsche Telekom

február 23. 15:15 | A Deutsche Telekom folytatja az új, standardizált és költséghatékony NarrowBand-IoT (NB-IoT) technológia bevezetését és kereskedelmi célú kiterjesztését egész Európában – jelentette be a társaság.

Indul a szoftverellenőrzési szezon

február 23. 10:01 | Egyre gyakrabban élnek szerződésben foglalt ellenőrzési jogukkal a szoftverfejlesztő cégek, főként – és nem véletlenül – a pénzügyi évzárásuk előtti időszakban.

Magyarország is vizsgálatot indítana a Microsoft ellen

február 22. 15:11 | A Microsoftnak szembe kell néznie az Európai Unió adatvédelmi munkacsoportjával, miután nem sikerült eloszlatnia a felhasználói adatok gyűjtésére vonatkozó aggodalmakat -írta az origo.hu.

Fáj az adófizetés az Apple-nek

február 22. 10:23 | Perel az Európai Unió döntése ellen az Apple, miszerint 13 millliárd eurónyi adó utólagos megfizetésére kötelezték. Az amerikai tech óriás szerint Brüsszel nem végzett pártatlan vizsgálatot az ügyben.

Még mindig sok a gond az internetszolgáltatással

február 22. 06:27 | Több panasz érkezett a szolgáltatások minőségével kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz.

Új vezérigazgató a Kulcs-Soft élén

február 21. 21:06 | Február elsejétől Szabó Ervin tölti be a Kulcs-Soft Nyrt vezérigazgatói pozícióját.

Leépít a Telenor, ezt a csomagot kapják a dolgozók

február 20. 12:54 | A Telenor megerősítette a Világgazdaságnak azokat a sajtóban megjelent információkat, miszerint a dolgozók összlétszámának tíz százalék feletti részét, várhatóan több mint száz munkavállalót érintő leépítést hajt végre.

A mentősökből is programozó lesz

február 20. 12:40 | Több mint húszezer informatikus hiányzik a magyar piacról, így érthető, hogy az IT-szektorban egyre emelkednek a bérek, ez pedig sok, korábban más területen dolgozó szakembert arra bátorít, hogy átképezze magát.

Világgazdaság Piactér