VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Infokommunikáció

Újabb képek szivárogtak ki az iPhone 8-ról

április 29. 10:00 | Az idén ünnepli 10. születésnapját az iPhone, és nagyon sokan arra számítanak, hogy az Apple ebből az alkalomból valami igazán nagy dobással lepi majd meg a felhasználókat. Ennek megfelelően, annak...

A Facebook nem tűri tovább az álhíreket

április 28. 08:11 | A Facebook szigorítja a kiberbiztonsági előírásokat annak érdekében, hogy megakadályozza a kormányzatokat és a szervezett csoportokat hamis információk terjesztésében vagy a közösségi oldalon zajló viták manipulálásában.

Jó hír a régiós PC-piacról

április 27. 19:30 | Az első negyedévben 4,5 százalékkal bővült a személyi számítógépek (PC) értékesítése Kelet-Közép-Európában az egy évvel korábbihoz képest az IDC adatai szerint.

WebEye: az automatizáció a logisztikát is átformálja

április 27. 15:46 | A következő 5-10 évben jelentősen átalakulhat a fuvarozási iparág.

Megháromszorozta nyereségét a Digi

április 27. 15:08 | Tavaly 11,8 millió euróra nőtt a Digi Communication távközlési csoport adózás utáni nyeresége az előző évi 4 millió euróhoz képest, ugyanakkor a cég hosszú távú adósságállománya is nőtt 13,7 százalékkal - derült ki a tőzsdei befektetői prospektusból, amit csütörtökön tett közzé a vállalat a bukaresti értéktőzsdén.

Nyomás alatt maradhat a Magyar Telekom

április 27. 12:19 | Jók a régiós távközlési szereplők kilátásai a Moody’s legfrissebb elemzése szerint, a szektor a következő években felülteljesíti majd a nyugat-európai versenytársakat.

Százmilliókkal távozik a Yahoo-vezér

április 27. 09:32 | Bukni csak szépen érdemes – ezt példázza az egykor tündöklő internetes óriást, a Yahoo-t gyakorlatilag a tönk széléig vezető Marissa Mayer esete.

Kilőtt a Twitter

április 27. 08:25 | Több mint 10 százalékkal ugrott a Twitter árfolyama a nyitás előtti kereskedésben Amerikában, miután a rövid hírüzenetek megosztására létrejött közösségimédia-vállalat a várakozásoknál jobb negyedé...

Felhőben hízik az SAP

április 26. 08:04 | Nem törte le a befektetők lelkesedését, hogy az SAP a vártnál kisebb mértékű profitot termelt az első negyedév során.

Kreml: Moszkva nem intézett hackertámadást Macron és Merkel ellen

április 25. 20:04 | Oroszországnak nincs köze sem az Emmanuel Macron francia elnökjelölt En marche (Indulás!) mozgalmának kampányközpontja, sem az Angela Merkel német kancellár pártja, Kereszténydemokrata Unió (CDU) szerverei ellen intézett hackertámadásokhoz - jelentette ki Dmitrij Peszkov, az orosz elnöki hivatal szóvivője újságíróknak kedden Ribinszkben.

Világgazdaság Piactér