VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Ingatlan

Tíz év alatt majdnem kétszáz százalékkal nőtt a monacói luxusingatlanok ára

április 28. 14:59 | Tíz év alatt majdnem kétszáz százalékkal nőtt a monacói luxusingatlanok ára, így azok a legmagasabbak a világon.

A tőzsdén is erősít a Masterplast

április 28. 07:36 | Új üzletág indításáról, stratégiai együttműködés formálódásáról, a tőzsdei jelenlétben markáns változtatásának szándékáról számolt be a Világgazdaságnak adott interjújában Piry László, a Masterplast vezérigazgatója. A korábban főként multinacionális cégeknél vezető pozíciókat betöltő szakember ez év januárjában vette át az alapítóktól a 20 éve két barát vállalkozásából mára a régió egyik meghatározó építőanyag-ipari szereplőjévé fejlődő cégcsoport operatív irányítását.

Budán, vagy Pesten érdemes most lakást venni?

április 27. 11:55 | Buda vagy Pest? – merül fel a kérdés sokak gondolataiban lakáskeresésnél, még azelőtt, hogy tudatosabban elkezdenék böngészni az ingatlanhirdetéseket. A választást sokszor elsősorban érzelmi ...

Lélegeztetőgépre kerülnek az épületek

április 26. 19:01 | Két év múlva a középületekbe, négy év múlva meg már az új építésű lakásokba is kötelező lesz beépíteni szellőzőrendszert, ami az egészséget és a megtermelt energiát is őrizni hivatott.

Okosodó irodákkal csábít a Váci út

április 26. 05:00 | Budapest legnagyobb irodai részpiaca jött létre a folyamatos fejlesztések nyomán a Váci úti folyosón, ahol a beruházási kedv nem csökkent. Olyannyira nem, hogy Furulyás Ferencnek, a JLL ügyvezető igaz...

Felfutó forgalom

április 26. 05:00 | Megközelítette a 300 milliárd forintot tavaly az építőanyag-kereskedők forgalma: az állami megrendelések direkt beszállítóit és az egyéb barkácstermékeket nem számítva is 21 százalékkal tudták növelni...

Ezek az ország legnagyobb épülő lakóparkjai

április 25. 14:31 | Kicsit több mint hatvan jelentősebb lakóparki beruházás zajlik ma Magyarországon. A lakópark-láz lassan komoly tényezővé válik a piacon: jelenleg több ezer nagyobb ingatlanban épülő lakás vár új gazdára. A legnagyobb projekt a Corvin Átrium, ott 551 otthont alakítanak ki.

A kerület, ahol a panel drágább, mint a családi ház

április 25. 09:23 | Miközben továbbra is jelentős a kereslet a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, a kínálat is egyre erősödik. Habár az idei évben még nem adnak át nagyobb számban újépítésű lakásokat, ezek később je...

A CSOK-hiteleknél is akcióznak a bankok

április 25. 06:00 | Kedvező adatokról számol be a kormányzat a Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel (CSOK) kapcsolatban, ám egyes vélemények szerint a konstrukció még sikeresebb lehetne, ha a pénzintézeteket nem kötné gúzsba a CSOK-hoz kapcsolódó hirdetési szabály.

Brexit: kevesebb ingatlant vesznek a britek Spanyolországban

április 24. 18:35 | Kevesebb ingatlant vásárolnak a britek Spanyolországban a Brexit miatt - derült ki az spanyol ingatlanpiac 2016-os helyzetéről szóló jelentésből, amelyet az ingatlan-nyilvántartók szakmai egyesülete mutatott be hétfőn Madridban.

Világgazdaság Piactér