VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Ipar

Politikai támogatás a Peugeot–Opel-frigynek

február 24. 15:35 | Hat év után újra fizet osztalékot – ezúttal részvényenként 48 centet – a PSA Peugeot Citroen, amely tavaly 1,7 milliárd euróra növelte nyereségét az előző évi 899 millióról, a cégnél 20...

Egy-két héten belül gazdát is cserélhet az Opel

február 24. 07:45 | Március elejére elkészül a megállapodás arról, hogy az Opel autógyártó vállalkozás az amerikai General Motors-tól (GM) átkerül a francia PSA Peugeot Citroën tulajdonába.

Együtt lépnek a visegrádi országok a finomabb párizsiért

február 24. 07:22 | A visegrádi négyek felszólítják az Európai Bizottságot, hogy haladéktalanul foganatosítson intézkedéseket, amelyek meggátolnák ennek a gyakorlatnak a folytatását.

Százmillió dollárral tűnt el a pénztáros

február 23. 17:44 | A svájci ABB konszern dél-koreai leányvállalatának egyik alkalmazotta eltűnt – és vele nyoma veszett 100 millió dollárnak is.

Nagyon jó éve volt a Henkelnek

február 23. 15:01 | Rekord árbevétel mellett növelte nyereségét tavaly a Henkel német háztartási vegyipari és kozmetikai konszern - derül ki a cég közleményéből.

Új robotkollégát kaptak az Audi győri dolgozói

február 22. 13:30 | Jól halad az okos gyár felé vezető úton az Audi Hungaria, a legkeresettebb győri motor gyártósorán egy hetedik robotot állítottak üzembe.

Vasúti fékeket fejleszt a Knorr-Bremse: kisebb, könnyebb és magyar

február 22. 10:48 | Mintegy 270 millió forintot nyert el a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest vasúti fékek fejlesztésére a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól (NKFIH).

Jó évet zárt a Tamási-Hús

február 22. 07:49 | Mintegy öt százalékkal növelte árbevételét és csaknem tíz százalékkal termelését a császárszalonnát gyártó Tamási-Hús Kft. tavaly - közölte az osztrák tulajdonú cég ügyvezető igazgatója az MTI-vel.

Megtarthatják az Opeles munkahelyeket a németek - egy ideig

február 21. 17:59 | A PSA Peugeot Citroën igazgatótanácsának elnöke megerősítette kedden Angela Merkel német kancellárnak, hogy a francia vállalatcsoport az Opel autógyártó társaság új tulajdonosaként érvényesnek tekintené a jelenlegi tulajdonos által a munkahelyek megőrzésére vállalt garanciát - közölte a német kormányszóvivő.

Odakozmált a majonézfúzió

február 21. 17:00 | Visszavonta vasárnap a brit-holland Unilever fogyasztásicikk-gyártó konglomerátumra tett 143 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát a Kraft Heinz. Az árfolyamok is gyorsan visszaszállnak a földre, ahogy a Kraft Heinz és a Unilever afférja gyors véget ért.

Világgazdaság Piactér