VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Közlekedés

Közvetlen légijárat köti össze Tunéziát és Magyarországot

március 27. 18:54 | Közvetlen légijárat megindításáról tárgyalt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára hétfőn Tunéziában.

OLAF-jelentés: Aba Botond nem tud korrupcióról

március 27. 14:25 | Nem tud arról Aba Botond, hogy bárkit korrumpáltak volna a 4-es metró beruházása során. A BKV volt vezérigazgatója kész vagyonosodási vizsgálatot indítani maga és a családtagjai ellen - közölte a Hirado.hu.

Hátul kullog utasforgalomban a ljubjanai reptér

március 27. 13:16 | A volt Jugoszláv tagállamok közül az elmúlt években csak a ljubljanai repülőtérnek esett vissza az utasforgalma - írta a Poslovni Dnevnik című horvát gazdasági napilap hétfőn.

Borult az Uber autótesztje Arizonában

március 27. 12:07 | Komoly balesetet szenvedett pénteken az Uber egyik autója Arizonában. A rendőrségi helyszínelés szerint nem az önvezető jármű volt a hibás, az Uber mégis leállította a vezető nélküli kocsik tesztelését és vizsgálatot indított az ügyben.

Milliárdokat visznek el a tervezési hibák

március 27. 11:33 | Az összesen 3,8 millió négyzetméternyi területre kiterjedő magyarországi ipari- és logisztikai létesítmények közel felénél mára komoly problémát okoz, hogy az elmúlt évtizedben a létesítmények terv...

Repülőgépek helyett hyperloop vonatokba fektetne a Lufthansa?

március 27. 11:04 | A Lufthansa aktívan érdeklődik a hyperloop szállítási technológia alkalmazása iránt a német Bild am Sonntag lap beszámolója szerint.

Hetente kétszer összekapcsolja Debrecent és Tel-Avivot a Wizz Air

március 27. 10:39 | A Wizz Air diszkont légitársaság tegnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti alacsony viteldíjas járatát. Az új járat hetente kétszer repül szerdán és vasárnap.

Néhány napig nem jár a Sikló és a Libegő

március 26. 19:16 | Tavaszi karbantartást végeznek a budavári Sikló és zugligeti Libegő kötélpályáján, ezért március végén a Siklón, április elején a Libegőn nem lehet néhány napig utazni.  A tájékoztatás...

Kaposvár több mint kétmilliárdot költött utak felújítására

március 25. 10:00 | Kaposvár 2,5 milliárd forintot költ a város útjainak és járdáinak felújítására az idén - tájékoztatta a polgármesteri hivatal az MTI-t.

Módosították a német autópálya-szabályokat

március 24. 17:39 | A német törvényhozás alsóháza (Bundestag) pénteken módosította a külföldi autósokat is terhelő úthasználati díj szabályait. Az ellenzék és több tartomány elutasítja a kormánypárti frakciók szavazataival elfogadott törvényt, amely várhatóan nem lép életbe a jelenlegi, szeptemberig tartó ciklusban.

Világgazdaság Piactér