Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

2016. 1. 18. 07:09|Utolsó módosítás: 2016. 1. 18. 16:13|MTI - VG | Vállalatok » Közlekedés

Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók

Továbbra is tart a taxisok előre be nem jelentett demonstrációja Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út, Andrássy út kereszteződésében a Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről hétfő délelőtt.

Mik ezek?

×

A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

Lezárták az Uber ellen tiltakozó taxisok a Bajcsy-Zsilinszky utat a Deák Ferenc tértől a Szent István-bazilikáig és az Andrássy út elejét délután, sok taxi keresztbe állt az úttesten. Délelőtt még csak a Deák téren és a városháza előtt zárták le az utat a taxisok. Öt óra után kicsivel közölte a BKK: a Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy úti csomópontban az Oktogon, a Nyugati tér és a Széchenyi István tér irányából is megnyitottak egy-egy sávot. Az Oktogonnál megszűnt a lezárás.

fotó: MTI
A szervezők nevében Gelencsér Zsolt azzal indokolta az akciót, hogy küldöttségeik kérésével "nem foglalkoztak érdemben" a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál, a Nemzetgazdasági Minisztériumnál, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, valamint az Uber irodájánál sem. A taxisok információt próbáltak kérni követelésük teljesítésének időpontjáról.

Gelencsér Zsolt azt mondta: Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára azt mondta küldöttségüknek, "lelkiekben velük van, egyebet nem tehet".

A szervezők azt közölték, hogy 140 taxis vesz részt a reggel óta tartó demonstráción.

fotó: MTI
A Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződésében nem működnek a jelzőlámpák, rendőrök irányítják a forgalmat. A belváros felé jelentős a torlódás - az eseményről készült képgaléria az alábbi linken tekinthető meg.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt közölte, hogy a 105-ös autóbusz hatósági zárás miatt módosított útvonalon közlekedik, az Apor Vilmos tér irányában a Deák teret nem érinti. A Deák téren közlekedő többi busz forgalma késő délután újraindult. Korábban a 9-es autóbusz az Arany János utca és a Deák Ferenc tér között nem közlekedett hatósági zárás miatt. A 16-os autóbusz módosított útvonalon a Széll Kálmán tér irányából a Batthyány térig közlekedett.

Fotó: MTI

A demonstráló taxisok egyike az MTI-nek azt mondta, körülbelül 130 autót vártak reggel. Hozzátette, addig maradnak, amíg a telefonszolgáltatók online áruházaikból el nem távolítják az Uber applikációját. Arra a felvetésre, hogy ez 1-2 órán belül nem feltétlenül teljesül, azt válaszolta, "több napra készültünk".

Az Uber reagált a demonstrációra

„Az Uber készpénzmentes szolgáltatást kínál azoknak a budapestieknek, akik el szeretnének jutni a városban egyik helyről a másikra, illetve annak az 1200 autós partnernek, akiknek rugalmas kereseti lehetősége múlik ezen a technológián. A mostani demonstráció csak megerősíti, hogy szükség van egy olyan modern szabályozás keretre, amely figyelembe veszi az olyan új technológiák jelenlétét és pozitív hatását, amilyen az Uber platformja is. Erről tárgyalunk a döntéshozókkal is. Az Uberrel mindenki nyer: az utazni vágyók biztonságos, megbízható és megfizethető közlekedéshez, az autós partnerek rugalmas kereseti lehetőséghez, az állam pedig jelentős adóbevételekhez juthat.”

Pusztai László, az egyik taxistársaság képviseletében azt mondta, a rendőrség azt kérte tőlük, a városban máshol ne legyen forgalomlassítás, ezt pedig a taxisok meg is ígérték. Azt is mondta, hogy 11 óráig biztosan maradnak, akkor ugyanis a Városházára mennek, hogy átadják petíciójukat.

Korábbi kijelentését Pusztai László úgy pontosította, hogy a városházához a tervek szerint körülbelül húsz autóval vonulnak, a kereszteződésben lévő taxik azonban maradnak, akár egész nap, sőt éjszaka is, amennyiben nem kapnak érdemi választ. A taxisok hangsúlyozták: nem politika célú demonstrációt tartanak.

Az MTI helyszínen lévő tudósítói arról számoltak be, hogy körülbelül 100 autó van a helyszínen, amelyek elé molinókat feszítettek ki, "Tiltsák be az Ubert!" és "Zárjegy nélküli cigaretta-árusítás = Uber" felirattal. Elhaladó autósok élesen bírálták a taxisokat, akik ugyanolyan hangnemben válaszoltak nekik.

A helyszínen vannak a készenléti rendőrség munkatársai is, az Erzsébet hídtól a Kossuth Lajos utcán több tucat rendőr tartózkodik. Az Uber közösségi utazásmegosztó szolgáltatás. A rendszerhez csatlakozó autósok és utasok az okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül találhatnak egymásra, és a viteldíj rendezése is a rendszeren keresztül történik.

Nem született megállapodás

Nem született megállapodás a taxis demonstrálók képviselői és Tarlós István között, így a taxisok folytatják az Uber ellen meghirdetett demonstrációjukat.

A csaknem egyórás egyeztetés után a taxisok azt közölték, a főpolgármester csupán "elvi támogatását nyújtja az ügyhöz". A sofőrök ezt követően a Bajcsy Zsilinszky úthoz mentek tovább rendőri kísérettel.

Az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozó taxisok hétfőn délelőtt adták át petíciójukat a Főpolgármesteri Hivatalban. Majd a Városháza előtt megjelenő taxisok közül négy képviselő tárgyalt Tarlós István főpolgármesterrel. A petíció tartalmáról a taxisok nem árultak el részleteket.

Tarlós: a főváros nem tudja betiltani az Ubert

"Az adófizető, jogszabályokat betartó magyar taxisok a továbbiakban is számíthatnak a Főváros támogatására Uber-ügyben" - így reagált Tarlós István a taxisok tüntetésére. A főpolgármester hozzátette: a taxisrendeletet a főváros korábban azért módosította, "hogy a városban megszűnjön az azt megelőző 15 évre jellemző felfordulás, másrészt azért, hogy békésebbek legyenek a taxisok munkakörülményei".
 
Tarlós azt közölte: az Uber-sofőrök a fővárosi taxisrendelet előírásainak nem felelnek meg. A főváros célja Tarlós szerint "a jogszerűség érvényesítése; az, hogy a taxisrendeletet mindenki betartsa". "A Fővárosnak azonban nincs hatósági eszköze és fizikai lehetősége arra, hogy az Ubert betiltsa vagy lekapcsolja, a szabályokat be nem tartó vadtaxisokat kiszorítsa" - tette hozzá.

Taxisküldöttség megy a hivatalokhoz és az Uberhez

Taxisokból álló küldöttség indult hétfő kora délután a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, valamint az Uber irodájához; a taxisok célja, hogy információt kérjenek követelésük teljesítésének időpontjáról.

A taxisok azután döntöttek így, hogy problémájukra nem született megoldás a képviselőik és Tarlós István főpolgármester közötti megbeszélésen, így a taxisok folytatják az Uber ellen meghirdetett demonstrációjukat.

A főpolgármester az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az adófizető, jogszabályokat betartó magyar taxisok a továbbiakban is számíthatnak a főváros támogatására Uber-ügyben, de Budapestnek nincs hatósági eszköze és fizikai lehetősége az alkalmazás betiltására, lekapcsolására.

Az MTI-nek nyilatkozó Czifery Csaba, a Magyar Taxisok Szakszervezetének elnöke azt mondta, számukra az az egyetlen lehetséges megoldás, ha megszűnik az Uber, vagy ezen szolgáltató is azokat a feltételeket teljesíti, amelyeket a "hivatásos" autósoknak kell. Ha a négy felsorolt helyszínen nem kapnak pozitív választ vagy egy közeli határidőt az Uber beszüntetésére, lezárják a forgalom elől a teljes Bajcsy-Zsilinkszy út-Andrássy út-József Attila utcai kereszteződést - mondta a szakszervezeti elnök. Czifery Csaba időközben jelezte, hogy a Nemzetgazdasági Minisztériumnál nem fogadták a taxisok küldöttségét.

Lázár: a szerdai kormányülésen tárgyalnak a taxisok ügyéről

A kormány szerdai ülésén megtárgyalja a taxisok ügyét - mondta  Lázár János , a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy más témában tartott sajtótájékoztatón hétfőn a Parlamentben.

A miniszter közölte: mindenkivel konzultálnak, és a közlekedési államtitkárság már több alkalommal is egyeztetett a taxisok képviselőjével.

A Világgazdaság fórumot szervez arról, hogy a 101 legbefolyásosabb üzleti döntéshozó hogyan látja most a gazdaságot. Az előadók között ott lesz Csepreghy Nándor (Miniszterelnökség), Vida József (Takarékbank), Urbán Zoltán (Eximbank). Részletek a rendezvenyek.vg.hu oldalon.

A cikk küldése e-mailben

×
Cikk címe:
Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Mehet

A *-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

HOZZÁSZÓLÁSOK

 • 25. csutortok2016. 1. 21. 07:44

  index.hu/gazdasag/2016/01/20/uber_taxi_rendelet_budapest/

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  index.hu/gazdasag/2016/01/20/uber_taxi_rendelet_budapest/

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 24. Aratógép2016. 1. 19. 12:43

  Mondok másikat. A bankok, pénzváltók és hasonlóak is tüntethetnének a Transferwise ellen, ami kvázi azonnali időben fair arányon konvertál és utal. Már csak az afrikaiak bohóckodnak Westernunionnál és társainál.
  Vagy a skype/viber/hangouts? Az ellen is tüntethetnének a távközlési szolgáltatók. Vagy a LEGO a lézernyomtatás ellen.
  A taxis általában úgy gondolja, hogy benyom pénzt és időt a vállalkozásába, és akkor az nyugdíjig kitart. Hát ez nem így működik. Orvos, mérnök, technikus, könyvelő, folyamatosan képzi magát, de egy gyártással foglalkozó vállalkozó is követi a technológiát és az igényeket. Ha valaki arra vágyik, hogy egész életében ugyanazt ugyanúgy csinálja, az menjen múzeumi teremőrnek. Vannak még azért ilyen "biztos" lehetőségek...

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  Mondok másikat. A bankok, pénzváltók és hasonlóak is tüntethetnének a Transferwise ellen, ami kvázi azonnali időben fair arányon konvertál és utal. Már csak az afrikaiak bohóckodnak Westernunionnál és társainál.
  Vagy a skype/viber/hangouts? Az ellen is tüntethetnének a távközlési szolgáltatók. Vagy a LEGO a lézernyomtatás ellen.
  A taxis általában úgy gondolja, hogy benyom pénzt és időt a vállalkozásába, és akkor az nyugdíjig kitart. Hát ez nem így működik. Orvos, mérnök, technikus, könyvelő, folyamatosan képzi magát, de egy gyártással foglalkozó vállalkozó is követi a technológiát és az igényeket. Ha valaki arra vágyik, hogy egész életében ugyanazt ugyanúgy csinálja, az menjen múzeumi teremőrnek. Vannak még azért ilyen "biztos" lehetőségek...

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 23. Aratógép2016. 1. 19. 10:55

  Jaja az airbnb-ben is az vélemények a jók. A tradicionális hotelek vendégei kevés kivétellel csak akkor kommenteznek, ha valakit sérelem érte őket, szóval inkább csak negatívumok vannak. Ott nincs kényszer a pozitív értékelésre, mert nem kölcsönös.

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  Jaja az airbnb-ben is az vélemények a jók. A tradicionális hotelek vendégei kevés kivétellel csak akkor kommenteznek, ha valakit sérelem érte őket, szóval inkább csak negatívumok vannak. Ott nincs kényszer a pozitív értékelésre, mert nem kölcsönös.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 22. kjos42016. 1. 19. 08:44

  A lepontozás megoldás, kvázi garancia.
  Szűrd ki előre a neked nem tetsző pékséget, szállodát, csaptelepet, s csak a jóból vegyél. Kíváncsi vagyok, hogyan csinálod.
  Olvass már kicsit a közösségi rendszerek működési mechanizmusairól, s ne irkálj hülyeségeket.
  Ha na neten foglalsz hotelszobát, találsz egy halom véleményt (melyet csak a szolgáltatás igénybe vevők tehetik közzé a honlapon), s az alapján pontozva is vannak a hotelek, illetve a szöveges értékelések alapján te magad is kialakíthatsz egy véleményt. De egy új hotelnél ez a lehetőség nem áll fenn. Valakiknek muszáj eső után köpönyeget venniük.
  A hagyományos taxitársaságoknál sem tudom, mi alapján szűrsz előre, miközben köpönyeg nélkül állsz az esőben, s leintesz egyet. Beszállsz abba, amelyik jön.
  Így működik a világ egyik legnagyobb start up sikere az airbnb is.

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  A lepontozás megoldás, kvázi garancia.
  Szűrd ki előre a neked nem tetsző pékséget, szállodát, csaptelepet, s csak a jóból vegyél. Kíváncsi vagyok, hogyan csinálod.
  Olvass már kicsit a közösségi rendszerek működési mechanizmusairól, s ne irkálj hülyeségeket.
  Ha na neten foglalsz hotelszobát, találsz egy halom véleményt (melyet csak a szolgáltatás igénybe vevők tehetik közzé a honlapon), s az alapján pontozva is vannak a hotelek, illetve a szöveges értékelések alapján te magad is kialakíthatsz egy véleményt. De egy új hotelnél ez a lehetőség nem áll fenn. Valakiknek muszáj eső után köpönyeget venniük.
  A hagyományos taxitársaságoknál sem tudom, mi alapján szűrsz előre, miközben köpönyeg nélkül állsz az esőben, s leintesz egyet. Beszállsz abba, amelyik jön.
  Így működik a világ egyik legnagyobb start up sikere az airbnb is.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 21. csutortok2016. 1. 19. 07:54

  A lepontozás eső után köpönyeg. Előre kell szűrni. Nem tudom, hogy van ez az uber esetén.

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  A lepontozás eső után köpönyeg. Előre kell szűrni. Nem tudom, hogy van ez az uber esetén.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 20. Teofil2016. 1. 19. 07:31

  Persze nem az a megoldás,hogy el töröljük a másik felet,hanem tárgyalással egyenlő feltételeket biztosítani és a verseny helyre rak mindent,ki szorítva a hiénákat és végre az utas is jobban jár.Én a mostani ár mellett inkább lapos kúszásban teszem meg az utamat!

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  Persze nem az a megoldás,hogy el töröljük a másik felet,hanem tárgyalással egyenlő feltételeket biztosítani és a verseny helyre rak mindent,ki szorítva a hiénákat és végre az utas is jobban jár.Én a mostani ár mellett inkább lapos kúszásban teszem meg az utamat!

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 19. Nemgyarmat2016. 1. 19. 07:00

  Valószínű itt nem pár technikai kérdésen van a vita, hanem az egyenlő feltételeken, egyenlő elvárásokon.

  Gondolom az itt kommentelők nagy része sem örülne ha egy nem kis anyagi és szakmai (továbbképzések, vizsgák...) áldozatok árán felépített vállalkozásának hirtelen egy olyan "vetélytársa" lenne amelynek induláskor (legalábbis hazánkban) nem kellett ezeken végigmenni.
  Az adózást és egyéb bürokratikus eljárásokról nem is beszélve.

  És igen, lehet jönni itt a szabad versennyel meg olcsósággal, de a szabad verseny egyik alapja a hasonló feltételek, elvárások...

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  Valószínű itt nem pár technikai kérdésen van a vita, hanem az egyenlő feltételeken, egyenlő elvárásokon.

  Gondolom az itt kommentelők nagy része sem örülne ha egy nem kis anyagi és szakmai (továbbképzések, vizsgák...) áldozatok árán felépített vállalkozásának hirtelen egy olyan "vetélytársa" lenne amelynek induláskor (legalábbis hazánkban) nem kellett ezeken végigmenni.
  Az adózást és egyéb bürokratikus eljárásokról nem is beszélve.

  És igen, lehet jönni itt a szabad versennyel meg olcsósággal, de a szabad verseny egyik alapja a hasonló feltételek, elvárások...


  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 18. kjos42016. 1. 19. 05:39

  A kivételek bemutatása nem érv. A te általad leírt eset nem mutatja be a "hagyományos" taxizást hátrányait vagy előnyeit, semmit nem jelent, hogy volt egy sofőr, aki helytelenül reagált. Pláne hogy vészhelyzetben tette mindezt. Az Uber-pilóta - pont a rendszer működési elve miatt - jobban rá van kényszerítve arra, hogy kifogástalan legyen a viselkedése. ( Az Uber rendszerében az utas pontozza a pilótát, a pilóta az utast, ami nyilvánossá válik, így az idiótákat a rendszer kiszűri. A taxiknál "csak" kifogsz egy hülye taxist, max annyit tehetsz, hogy ha legközelebb is őt inted le, akkor nem szállsz be, de erre kevés az esély.

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  A kivételek bemutatása nem érv. A te általad leírt eset nem mutatja be a "hagyományos" taxizást hátrányait vagy előnyeit, semmit nem jelent, hogy volt egy sofőr, aki helytelenül reagált. Pláne hogy vészhelyzetben tette mindezt. Az Uber-pilóta - pont a rendszer működési elve miatt - jobban rá van kényszerítve arra, hogy kifogástalan legyen a viselkedése. ( Az Uber rendszerében az utas pontozza a pilótát, a pilóta az utast, ami nyilvánossá válik, így az idiótákat a rendszer kiszűri. A taxiknál "csak" kifogsz egy hülye taxist, max annyit tehetsz, hogy ha legközelebb is őt inted le, akkor nem szállsz be, de erre kevés az esély.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 17. csutortok2016. 1. 18. 23:56

  Ja, és vannak még a bérelhető sofőrök, akik érted mennek, és hazavisznek a saját kocsiddal, ha ittál :)

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  Ja, és vannak még a bérelhető sofőrök, akik érted mennek, és hazavisznek a saját kocsiddal, ha ittál :)

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

 • 16. csutortok2016. 1. 18. 23:45

  Szerintem a legfontosabb a biztonság. Láttam olyan taxis balesetet jó régen, ahol nekem kellett megakadályoznom, hogy a sofőr bal oldal felől kirángassa az amúgy magánál lévő utast, mert beragadt az anyósülésnél. Fél órát tartott, míg kiemelték a mentősök, mert combnyaktörése volt, hogy ne mozduljon el. A mentőt mi hívtuk, a taxis a főnökével telefonozott. Én hívtam a lány családját a mobilomon (jó régen volt), hogy tudjon beszélni velük, és én szóltam a szülőknek, hogy melyik kórházba vitték. A sofőr azzal volt elfoglalva, hogy a vétlen autósra kenje a dolgot. Nem a taxisok ellen beszélek, sőt, azt mondom, nagyon komoly vizsga kellene ehhez. Nem tudom, az ubernél hogy van ez. Egyelőre jobban bízom a taxiban.
  Amúgy, ha éppen állok valahol, és le akarok inteni egyet, úgy sincs, mert ez akkor van, ha zuhog az eső. Egyébként pár perc alatt ott van hívásra is.
  És eszméletlenül drága. Viszont kártyával is tudsz fizetni.

  Jelentem a moderátornak!
 • Jelentem a moderátornak! ×

  Újabb utakat zártak le az Uber ellen tüntető taxisok - fotók


  Szerintem a legfontosabb a biztonság. Láttam olyan taxis balesetet jó régen, ahol nekem kellett megakadályoznom, hogy a sofőr bal oldal felől kirángassa az amúgy magánál lévő utast, mert beragadt az anyósülésnél. Fél órát tartott, míg kiemelték a mentősök, mert combnyaktörése volt, hogy ne mozduljon el. A mentőt mi hívtuk, a taxis a főnökével telefonozott. Én hívtam a lány családját a mobilomon (jó régen volt), hogy tudjon beszélni velük, és én szóltam a szülőknek, hogy melyik kórházba vitték. A sofőr azzal volt elfoglalva, hogy a vétlen autósra kenje a dolgot. Nem a taxisok ellen beszélek, sőt, azt mondom, nagyon komoly vizsga kellene ehhez. Nem tudom, az ubernél hogy van ez. Egyelőre jobban bízom a taxiban.
  Amúgy, ha éppen állok valahol, és le akarok inteni egyet, úgy sincs, mert ez akkor van, ha zuhog az eső. Egyébként pár perc alatt ott van hívásra is.
  És eszméletlenül drága. Viszont kártyával is tudsz fizetni.

  Biztonsági kód
  A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Ajánlott cikkek

Rovat további hírei
 • Képgalériák
 • Videogalériák
 • Így tért vissza tél Magyarországra - az MTI fotói

 • A 32. Telekom Vivicittá városvédő futás félmaraton verseny. Kép: MTI

 • Légy innovatív! Élj a lehetőséggel! - címmel rendezett konferenciát a Világgazdaság - Fotók: Móricz-Sabján Simon

 • Forgalomba áll az első felújított szerelvény

 • Kárpát-medencei gazdasági fórum Hajdúszoboszlón

 • 25 éve gyárt Magyarországon az Opel

Előző
Következő
 • Túlteljesített a Magyar Telekom

  Túlteljesített a Magyar Telekom

 • Ezért van romokban Spanyolország gazdasága

  Ezért van romokban Spanyolország gazdasága

 • Így állnak a legnagyobb gazdaságok

  Így állnak a legnagyobb gazdaságok

 • Magyar a világ két legjobb bárja

  Magyar a világ két legjobb bárja

 • Bóvliba vágtak minket - vox pop

  Bóvliba vágtak minket - vox pop

Előző
Következő
Világgazdaság Piactér