VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Reklám és Média

Újabb magyar filmsiker: rangos díjat nyert a Tiszta Szívvel

március 26. 13:04 | Till Attila Tiszta szívvel című alkotása kapta a legjobb játékfilm díját, Tarr Bélát pedig életműdíjjal tüntették ki a Bécsben megrendezett Let's CEE Filmfesztiválon - közölte vasárnap a Magyar Nemzeti Filmalap.

Kevés volt a magyar zene: bírságot kapott a rádió

március 24. 14:17 | A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 220 ezer forint bírsággal sújtotta a Magyar Katolikus Rádió Alapítvány üzemeltette Szent István Rádiót, mert a médiaszolgáltató január 2-8...

245 millió forintos támogatás helyi médiaszolgáltatóknak

március 24. 10:27 | A Magyar Média Mecenatúra program két pályázatán 50 helyi, körzeti médiaszolgáltatót összesen 245,8 millió forinttal támogat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

480 milliót kapott a Valami Amerika 3

március 23. 15:28 | Júliusban kezdődhet Herendi Gábor nagy sikerű filmsorozata, a Valami Amerika harmadik részének forgatása - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF), amelynek döntőbizottsága 480 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a mozifilm részére.

Jamie Oliver marad a Channel 4 műsorán

március 21. 12:29 | Újabb hároméves exkluzív szerződést kötött Jamie Oliver brit sztárszakács a Channel 4 brit tévécsatornával, a megállapodás részeként fogják bemutatni ősztől a brit sztárszakács Quick and Easy című új sorozatát.

Közelít a tőzsdéhez a Spotify

március 20. 08:20 | Egyre közelebb kerül a tőzsdéhez a svéd Spotify, miután tárgyalásai a világ vezető kiadóival hosszú hónapok után lassan célegyenesbe fordulnak.

Kiborult a lengyel kormánypárt a Ringier Axel Springer körlevele miatt

március 18. 14:56 | Botrányt keltett Lengyelországban a Ringier Axel Springer német-svájci médiakonszern pénteken közzétett belső körlevele, melyben a cég főnöke arra szólítja fel lengyelországi alkalmazottait, hogy a múlt heti EU-csúcstalálkozó után helyezzék megfelelő megvilágításba Varsó és Brüsszel viszonyát.

A Facebooknak és a Twitternek is fel kell lépnie a csalók ellen

március 17. 14:12 | Az Európai Bizottság és a tagállami fogyasztóvédelmi hatóságok arra kérik a közösségi médiát üzemeltető vállalatokat, hogy tartsák be az uniós fogyasztóvédelmi szabályokat a fogyasztók megtévesztésének visszaszorítása érdekében - közölte az uniós bizottság pénteken.

Trumpnak üzent a McDonald's?

március 17. 10:45 | Visszavárják Barack Obamát, Donald Trumpot viszont undorító elnökpótléknak tartja a McDonald's - olvashatták a gyorsétteremlánc követői Twitteren, de időközben kiderült, hogy a fiókot feltörték.

Jöhet egy új Mátrix mozi

március 15. 17:15 | Visszatérhet a filmvászonra a Mátrix című nagysikerű sci-fi, a Hollywood Repoerter értesülése szerint a Warner Bros stúdió azt tervezi, a Wachowski-testvérek legendás filmjét újra életre kelti.

Világgazdaság Piactér