VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Reklám és Média

Óriási változás: kevesebb adással jelentkezik a Heti Hetes

január 18. 12:16 | Nem jelentkezik többé heti rendszerességgel a Heti Hetes - írja a Blikk.

Bírságot kapott az RTL Klub: ezért büntetett az NMHH

január 12. 11:41 | Mintegy félmillió forint bírság megfizetésére kötelezte az RTL Klub szolgáltatóját a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa szabálytalan termékmegjelenítés miatt.

Nem lehet csípős

január 10. 16:30 | A közmédia után most a TV Paprika csatornát is birtokló AMC Networks Central Europe Kft-vel került konfliktusba a TV2. A törvényszék szerint a csatorna nem használhatja a Chili Tv nevet.

Visszafizette a TV2 az eximes hitelt

január 10. 07:19 | A TV2 lecserélte a Magyar Export-Import Bank (Eximbank) Zrt.-től kapott hiteleit, így az állami hitelintézet helyébe egy kereskedelmi bank lépett – tudta meg a Világgazdaság. Az állami tulajd...

Vasárnap indul a V4-ek közös rádiójának magyar műsora

január 6. 10:08 | Vasárnap délután, 15 óra után indul a visegrádi országok (V4) közös rádiójának magyar műsora, a magazin a Kossuth adón lesz hallható - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, péntek reggel.

Több reklám zúdult ránk a csatornák zömén 2016-ban

január 4. 11:40 | Az egy televízióra jutó új reklámfilmek száma 91-ről 78-ra csökkent 2016 első felében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatai szerint, a legtöbb új reklámot márciusban mutatták be, túlnyomó többségük továbbra is a nőket célozza meg.

A Cinema City nem vonul ki Magyarországról

január 3. 11:03 | A Cinema City nem vonul ki Magyarországról, továbbra is maximális szolgáltatást nyújt a nézőknek - hangoztatta kedden Buda Andrea marketing és PR-igazgató.

Jó hírt kaptak a DIGI-előfizetők

január 2. 11:27 | A DIGI és a Discovery Networks kibővíti együttműködését: az Eurosport csatornák mellett a Discovery Channel és a TLC is elérhető lesz a DIGI-nél - olvasható közleményükben.

Személycseréket hozott az új év a TV2-nél

január 2. 11:23 | Az Origo információi szerint Kőhegyi Anna lesz az aktuális műsorok, míg Tóth Tamás a Tények főszerkes...

Többszáz milliós NKA-infúziót kapnak a nyomtatott és online lapok

december 27. 14:52 | Jövőre hatszázmillió, 2018-ban és 2019-ben pedig 300-300 millió forint keretösszeget biztosít a nyomtatott és online lapok megjelentetésére a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) bizottsága.

Világgazdaság Piactér