VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Reklám és Média

Négyből három embert zavarnak a virtuális reklámok

február 24. 12:32 | A Médiatanács megbízásából készült tanulmányból kiderült, hogy az emberek a termékmegjelenítések közül a virtuális reklámokat találják a legirritálóbbnak.

Beköltözik a magyar híradó az ausztrál otthonokba

február 22. 16:11 | Sikeres és eredményes tárgyalásokat folytattak a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezetői Ausztráliában. Számtalan találkozón, egyeztetésen vagyunk túl, konkrét megállapodásokat kötöttünk - mondta az MTI-nek Dobos Menyhért, a Duna MSZ Zrt. vezérigazgatója.

A GVH sem engedélyezte a CDM-RTL ügyletet

február 20. 14:04 | A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa megtagadta a szakhatósági hozzájárulást, így a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) sem engedélyezte a Magyar RTL Televízió Zrt. és a Central Digitális Média Kft. közötti összefonódást.

Ezért aggódik Mark Zuckerberg

február 17. 08:03 | A Facebook közösségi portál alapítója szerint mélységesen aggasztó, hogy a közhangulat világszerte a globalizáció folyamata ellen fordul.

Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű film BAFTA-díját

február 12. 21:09 | A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó elismerést a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti londoni díjkiosztóján.

TV2-vezérigazgató: nézettségben utolérhetjük az RTL-t

február 8. 13:32 | A TV2 Csoport vezérigazgatója szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben.

Lánczi Tamás a Figyelő új főszerkesztője

február 7. 17:44 | Lánczi Tamás látja el a Figyelő főszerkesztői feladatait keddtől - tudatta a hetilap online felületén.

Óriási üzlet a Super Bowl

február 7. 16:22 | A New England Patriots legyőzte az Atlanta Falconst hétfő hajnalban a Super Bowlon, amely a világ legértékesebb sporteseményévé nőtte ki magát.

Igazi blockbuster a magyar filmipar

február 7. 15:50 | A filmipar az egyedüli, amely már rövid távon is kimutatható profitot termel Magyarország számára az összes olyan terület közül, amely támogatható a társaságiadó-visszatérítésekből - jelentette ki Andy Vajna filmügyi kormánybiztos.

A Netflixnek bejött a Super Bowl

február 6. 15:38 | Míg harminc másodperc reklám 2010-ben hárommillió dollárba került, addig idén mélyebben a zsebükbe kellett nyúlniuk a cégeknek ahhoz, hogy bekerüljenek a Super Bowl reklámjainak sorába.

Világgazdaság Piactér