VILÁGGAZDASÁG Network

Mozilla Firefox alatt kezdőlapnak

×

Mozilla Firefox böngésző alatt, úgy tudja a VG.hu-t kezdőlapnak állítani, hogy az egér bal gombját nyomva tartva a címsor mellett levő VG ikont ráhúzza a kis házikó ikonnal jelölt kezdőlap gombra.

Belépés

×Elfelejtett jelszó »

Turizmus

Melyik lesz a legjobb magyar kulturális úticél?

április 25. 11:39 | Vidéki múzsa kerestetik címmel indul az új Kiváló Európai Desztinációk (European Destinations of ExcelleNce, EDEN) pályázat, amelyen a Magyar Turizmus Zrt. Magyarország "legígéretesebb kulturális úti célját" keresi. A pályázatok beadási határideje június 30., a pályázás ingyenes.

Potom áron eladó egy egész város

április 25. 11:00 | Szinte névértéken, 3,5 millió dolláros áron most megvehető egy egész város az Egyesült Államokban. Az elnéptelenedett ...

Gyerektáborozás: az extrém ajánlatok hódítanak

április 25. 08:24 | Egyre izgalmasabb, ám egyre drágább táborok várják ebben az esztendőben a gyermekeket - írja a Magyar Hírlap. Egy ottalvós táborozás átlagára negyven–negyvenötezer forint között alakul.

Áfacsökkentés nélkül befürödhetnek a fürdők

április 25. 06:20 | Áfacsökkentést szorgalmaznak a fürdőüzemeltetők, akiket magasabb adókulcs terhel, mint a szállodásokat és vendéglátósokat, pedig azok egy része éppen a fürdők vendégköréből él.

Áfacsökkentés nélkül hamarosan befürödhetnek a fürdők

április 25. 05:00 | Áfacsökkentést szorgalmaznak a fürdőüzemeltetők, akiket magasabb adókulcs terhel, mint a szállodásokat és a vendéglátósokat, pedig azok egy része éppen a fürdők vendégköréből él. Gyakorlatilag ...

Erős balatoni szezont várnak

április 21. 06:19 | Béremeléssel, szolgálati szállással és gyakornoki programmal küzdenek a munkaerőért a Balaton-parti szállodák és éttermek. Van, ahol a garantált bérminimum másfélszeresét kínálják.

Többcsillagos igények

április 21. 05:00 | Már főként négy-öt csillagos hotelbe foglaltak idén szállást a belföldi vendégek, akik 80 százalékban az 1-2 éjszakára szóló, 50 ezer forint alatti csomagokat keresik....

Erős balatoni szezont várnak

április 21. 05:00 | Béremeléssel, szolgálati szállással és gyakornoki programmal küzdenek a munkaerőért a Balaton-parti szállodák és éttermek. Van, ahol a garantált bérminimum másfélszeresét kínálják.

Budapest és Eger a legnépszerűbb üdülési célpont

április 20. 13:44 | Nyolc százalékkal bővült a belföldi turizmus az első negyedévben, a legnépszerűbb úticélok Budapest, Eger és Szeged - derül ki a Szallas.hu portál legfrissebb elemzéséből.

Gyorshajókkal sűríti menetrendjét a Mahart

április 19. 17:03 | Napi járatokkal erősít rá a szárnyashajó-üzletágra a Mahart, amely 600 millió forintból felújította flottája harmadát.

Világgazdaság Piactér