Cégvilág

Vecsésen telepedett meg a Geis

A Geis Group a Knorr-Bremse Systeme termékeit fogja tárolni az közel 16 ezer négyzetméteres létesítményben, amely rendelkezik a cég által gyártott vasúti és haszongépjárművek fékrendszereinek tárolásához szükséges extra funkciókkal.

A Geis Logistics Hungary Kft., a német székhelyű szállítmányozási és logisztikai vállalat helyi képviselete bérleti szerződést írt alá egy egyedi gyártóüzem építésére a Budapest melletti CTPark Vecsés ipari parkban. Közleménye szerint a Geis Group a Knorr-Bremse Systeme termékeit fogja tárolni a közel 16 ezer négyzetméteres létesítményben, amely rendelkezik a cég által gyártott vasúti és haszongépjárművek fékrendszereinek tárolásához szükséges extra funkciókkal. Honlapja szerint egyébként már 15 éve együttműködik a Knorr-Bremsével. A partnerség azzal indult, hogy átvette annak müncheni, házon belüli anyagmozgatását, majd kialakított számára egy külső raktárat. A mostani beruházás ahhoz kapcsolódik, hogy a Knorr-Bremse új elosztó központot tervez a budapesti üzeme közelében az ellátási lánc optimalizálása érdekében. A Geis 2021 őszétől nyújtaná a vecsési szolgáltatását.

Fotó: Geis Logistics Hungary Kft.

Az ez év elején alapított Geis Kft. álláshirdetése szerint – amely a profession.hu-n olvasható – vecsési tevékenysége felfutása során a helyszínen 150 dolgozót kíván foglalkoztatni. Majdani targoncavezetőinek nettó 240-290 ezer forintos fizetést kínál, mellette éves bónuszt vagy mozgóbért és munkába járási támogatást.

A Geis Groupot a tulajdonosai vezetik, a csoport hét országban több mint hatezer alkalmazottat foglalkoztat.

Knorr-Bremse Geis
Kapcsolódó cikkek