A KSH jelenti

Ideje tanulni a múlt hibáiból

A gazdasági növekedés 3,5-4 százalék lehet Magyarországon 2017-ben, hosszabb távon e feletti érték is elképzelhető – mondta a Világgazdaság Gazdasági kilátások és lehetőségek című konferenciáján Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke.

Figyelemre méltó növekedést mutatott fel a United Internet

Németország egyik legnagyobb szélessávúinternet-szolgáltatója, a United Internet AG árfolyama a múlt év közepe óta 35–40 euró között mozog, de az utóbbi napok emelkedésének köszönhetően közelíti a sáv tetejét.

Ön is elmondhatja, mit gondol a hármas metró pótlásáról

Társadalmi egyeztetésre bocsátja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az M3-as metróvonal rekonstrukciójához kapcsolódó, a Kőbánya-Kispest-Nagyvárad tér közötti szakasz lezárásának idejére tervezett forgalmi rendre vonatkozó javaslatait.

Orbán Viktor: mi már túl vagyunk a lázadáson

Sikertörténet a magyar modell, csökken az államadósság és a munkanélküliség, nő a gazdaság - mondta Orbán Viktor miniszterelnök éves évértékelő beszédén a Várkert Bazárban pénteken.

Nincs vevő a Palóc Nagyker boltjaira

Heteken belül újabb hitelezői tárgyalással folytatódhat a Palóc Nagykereskedelmi Kft. csődeljárása, de az április 6-i határidőig nincs reális esély az egyezségre. Az üzletek értékesítése lehetne az egyedüli megoldás, de csak a berendezések kelendők.
Világgazdaság Piactér