ajándékozás

Van, ami a karácsonyi ajándéknál is fontosabb

A nélkülözhetetlennek ítélt szolgáltatások, szokások listáján az ajándékozásnál csak a TV és internet előfizetés, illetve a telefon szerzett előkelőbb helyet.

Lámpa, pendrive, Rubik-kocka - Mit adunk ajándékba?

Dinamós lámpa, népművészeti motívumokkal díszített pendrive, C-vitaminos cukorka, Liszt műveiből összeállított CD és persze az elmaradhatatlan Rubik-kocka – többek között ilyen ajándékokat kapnak a uniós magyar elnökség kapcsán idelátogató delegáltak.

A karácsonyi ajándékok helyett inkább utazásra költenének a németek

A lastminute.de utazási portál közvélemény-kutatása alapján, ha a karácsonyi kívánságok tényleg megvalósulhatnának, akkor csupasz karácsonyfák és csöndes karácsonyok lennének, mert a németek 69 százaláka szívesebben elutazná a karácsonyi ajándékvásárlásokra szánt pénzt.

Céges ajándékot nem hoz a Mikulás

Vastagon fog idén a vállalatvezetők piros tolla, ha az év végi ajándékozás és céges események költségeit kell áttekinteni. A drasztikus költségcsökkentés idén elérte az év végi üzleti szuveníreket, rendezvényeket is.

Csalódunk-e karácsonykor? 40 ezret is elkölt egy ajándékra a férfiak huszada

Más kerül a karácsonyi ajándék- és kívánságlistákra: a férfiak számítástechnikai termékekről, mobiltelefonról és GPS-ről, a nők új ékszerről és ruháról álmodoznak, mégis a legtöbb helyen könyv kerül a fa alá - többek között ez derült ki a Depo.hu és KutatóCentrum közös felméréséből, melyben a karácsonyi ajándékozási szokásokat vizsgálták.
Világgazdaság Piactér