Alphabet

Háttérbe vonulnak az alapítók

Főrészvé­nyesként egyengeti ezentúl az Alphabet és leányvállalata, a Google útját a két alapító: Larry Page és Sergey Brin.

Új részvénycsoportok a tőzsdei elitben

A technológiai szektoron belüli rotáció is okozhatja, hogy a korábbi piacvezetők az elmúlt 18 hónapban gyengén teljesítettek. Előretörnek a szoftvercégek, lehet, hogy még nincs vége a ralinak.

Trump megregulázná a tech szektort

A technológiai óriások megbírságolásával valódi eredményt nem lehet elérni, igazán fájó sebet csak az ütne rajtuk, ha az üzleti modelljük érdemi megváltoztatására kényszerülnének – húzzák alá elemzők az újabb amerikai vizsgálatok elrendelése kapcsán. Az első pánik gyorsan csillapodott.

Trump megregulázná a tech szektort

A technológiai óriások megbírságolásával valódi eredményt nem lehet elérni – húzzák alá elemzők az újabb amerikai vizsgálatok elrendelése kapcsán.

Ötödével növekedett a Google bevétele

Napi átlagban 23,6 milliárd forintos tempóban termelte a profitot tavaly a digitális hirdetési piac vezetőjét, a Google-t is magában foglaló Alphabet. A befektetők mégis aggódnak, a cég ugyanis – szerintük – túl sokat költ fölöslegesen.

Beszállási ponthoz ért az Alphabet

Pusztán üzleti és piaci értelemben nagyon erős pozícióban van az Alphabet – véli Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Világgazdaság Piactér