átlagfizetés

Többet kereshetünk idén

A minimálbér és a szakmunkás garantált bérminimum emelése, valamint az egyre fokozottabb szakemberhiány miatt az átlagkeresetek jelentős emelkedését sem zárják ki ebben az évben az elemzők.

Melyik megyében kaphatja a legnagyobb fizetést? – Kiderült!

A fővároson kívül a győri és komáromi régió mellé Fejér megye lépett elő a legjobban fizetett megyék közé, továbbra is Békés és Nógrád megyében éri meg legkevésbé munkát vállalni - írta a Workania állásportál által működtetett Fizetesek.hu internetes bérfelmérés alapján.

Alig van új állás

Felgyorsult a béremelési ütem tavasz közepére, állásból viszont alig van több, mint egy évvel korábban.

Mennyit keresnek a buszsofőrök? – Országos felmérés

A Workania állásportál által működtetett Merces fizetési felmérés legutóbbi összehasonlító elemzésében a szakértők szakmák szerint, régiós bontásban és korcsoportok szerint is megvizsgálták a buszvezetők átlagfizetéseit, sőt összevetették a szlovákiai és cseh kollégáik bérszínvonalával is.

Megéri állami cégnél dolgozni!

Az állami tulajdonú nagyvállalatok alkalmazotti köre az egyetlen olyan munkaerő-piaci terület Magyarországon, ahol a válság ellenére sincsenek elbocsátások – derül ki a Workania legfrissebb elemzéséből.

El lehet menni, de érdemes? - Bérek itthon és Szlovákiában

A Merces internetes állásbörze 2009. június 22-én nyilvánosságra hozta a két ország régiók, és iskolai végzettség szerinti összehasonlítását, valamint az egyes iparágak munkakategóriák szerinti elemzését, a tényleges pozíciók szerinti bontásban.
Világgazdaság Piactér