babaváró hitel

Mindent vitt tavaly a babaváró kölcsön

Az új fogyasztásihitel-szerződések több mint 53 százalékát adta tavaly a babaváró kölcsön, még úgy is, hogy az utolsó negyedév már nem sikerült túl fényesen a támogatott konstrukció szempontjából.

A babaváró hitelről szólt 2020

Míg a lakáshitelek új kihelyezései minimálisan ugyan, de növekedtek 2020-ban, a fogyasztási hiteleknél csak a babaváró kölcsön teljesített igazán jól.

Második helyre ugrott a babaváró hitel

A november is erős hónapnak bizonyult a lakáshitelezésben, ám a fogyasztási hiteleknél leginkább a babaváró konstrukció tartja felszínen a piacot.

Még mindig nagyon viszik a babavárót

Vegyesen alakult az október a lakossági hitelpiacon: a babaváró hitel és a lakáshitelek iránt stabil, a személyi kölcsönöknél visszaesett a kereslet.

Nagyon kellett a babaváró

Csak az állami támogatás mellett elérhető babaváró konstrukciónak köszönhető, hogy az év első nyolc hónapjában növekedni tudott a fogyasztási hitelek piaca.

Nagyon kellett a babaváró

Csak az állami támogatás mellett elérhető babaváró konstrukciónak köszönhető, hogy az év első nyolc hónapjában növekedni tudott a fogyasztási hitelek piaca. A babaváró néhány hónapon belül a második legfontosabb lakossági hiteltermékké válhat a lakáshitelek után.
Világgazdaság Piactér