Balogh Levente

Az ásványvízkirály

Ma már nemcsak az ásványvízpiacot szeretné uralni, hanem az üdítő- és energiaitalok piacán is az elsőségért küzd a Balogh Levente nevével fémjelzett vállalkozás.

Egy jó kút kevés a sikerhez

Nagyon fontos a technológia, mivel a talajból kinyert kristálytiszta ásványvizet nem kell és nem is szabad tisztítani.

Egy jó kút kevés a sikerhez

Nagyon fontos a technológia, mivel a talajból kinyert kristálytiszta ásványvizet nem kell és nem is szabad tisztítani – hangsúlyozta a Világgazdaságnak Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

Balogh Levente ingatlanba fektet

Az ásványvízguru Balogh Levente ingatlanos céget alapított, közben az egy kézbe került Szentkirályi és Kékkúti az ásványvízpiaci átlagnál gyorsabban növekszik.

Új logisztikai központot hozott létre a Szentkirályi

Ünnepélyes keretek között adta át ma a Szentkirályi Ásványvíz Kft. telephelyén létesített Balogh Sándor Logisztikai Központot a két fővédnök, Dr. Becsey Zsolt, külgazdaságért felelős államtitkár és dr. Bábel Balázs, kalocsai érsek, valamint Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke. A 4 000 m2-es, 6 hektáron elhelyezkedő épület fél milliárd forintos beruházás eredményeként fél év alatt valósult meg. A bérelt raktárak kiváltásának céljából épített központtól hatékonyabb, gyorsabb és gazdaságosabb kiszállítást, a palackok sérülési kockázatának minimalizálását, valamint jelentős költségcsökkenést várnak. Az irodákat is magába foglaló raktárház kapacitását tekintve 5 millió liter ásványvíz tárolására alkalmas.
Világgazdaság Piactér