baromfifeldolgozás

Nagy fejlesztéseket tervez a Master Good

Új vezérigazgatót nevezett ki, de a vezetői garnitúrát a helyén hagyta a Sága­ Foods­ Zrt.-nél a céget megvásárló Master Good Kft.

Nagy fejlesztéseket tervez a Master Good

Új vezérigazgatót nevezett ki, de a vezetői garnitúrát a helyén hagyta a Sága­ Foods­ Zrt.-nél a céget megvásárló Master Good Kft. Hamarosan meghozzák a döntéseket a beruházásokról – nyilatkozta a Világgazdaságnak Bárány László, a Master Good tulajdonos-ügyvezetője.

Megkapta a GVH-áldást Csányi Sándor a Hungeritre

A Csányi Sándor tulajdonában álló Hungerit Holding Kft. megvásárolja a szentesi Hungerit Zrt. részvényeinek száz százalékát. Az ügylet nem jár versenykorlátozó hatásokkal – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal.

A feldolgozásba is beszállhat Csányi Sándor

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – állítja Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

A feldolgozásba is beszállhat Csányi Sándor

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – kommentálta a Világgazdaságnak az erről szóló hírt Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

Az a legjobb vevő, aki nagyon sokat követel

Bárány László a Világgazdaságnak adott interjújában kifejtette, a tudatos készülés ellenére nehezére esett hátrébb lépni, hogy fiaival sikeresen végrehajtsa a generációváltást.

Az a legjobb vevő, aki nagyon sokat követel

Baromfis dinasztia sarjaként építette fel a takarmánygyártástól az állattenyésztésen át a feldolgozott termékekig a termékpálya minden szegmensében európai csúcsminőséget képviselő cégcsoportját Bárány László. A Világgazdaságnak adott interjújában azt is elmondja, hogy a tudatos készülés ellenére nehezére esett hátrébb lépni, hogy fiaival sikeresen végrehajtsa a generációváltást.
1
Világgazdaság Piactér