Bauhaus

Hasítanak a barkácsláncok

Nyereséges évet zárt tavaly a magyar barkácspiacot uraló három lánc – a Praktiker lépett előre a legnagyobbat, de az OBI és a Bauhaus is jelentősen bővült.

Zuhanórepülés a barkácspiacon

Tavaly mind az öt magyarországi barkácslánc veszteséges volt. Ma minden piaci szereplő a jövőre gondolva fektet be, de természetesen az anyavállalata támogatásával.

Így küzdenek itthon a barkácsláncok

Gazdasági optimizmus és reális számítás alapozta meg a Bauhaus 8,5 milliárdos költséggel létesített, harmadik magyarországi szakáruházának felépítését Maglódon" – kezdődik az áruházat szombaton nyitó barkácslánc közleménye, ám a szakma egyáltalán nem optimista.

Lakást keres vagy eladna? - Erre készüljön!

A lakásvásárlás kétségtelenül legizgalmasabb időszaka az igényeinknek megfelelő paraméterekkel rendelkező ingatlanok személyes megtekintése. Az Otthon Centrum megvizsgálta, melyek azok a tényezők, amik a legfontosabbak a vásárlóknak, és melyek azok, amik akár el is tántoríthatják őket a vásárlástól.

Hálózatbővítő barkácsláncok

Az elmúlt évben ötödével szűkült a barkácskereskedelmi üzletek forgalma, ám a nemzetközi láncok és az ősszel alakult beszerzési társaság, az Ezermester Magyar Barkács Kft. egyaránt már a holnaputánra készül.

Barkácspiaci pozícióharc

Barkácspiaci beszerzési társulást hozott létre 16 hazai kis- és közepes vállalkozás.
1
Világgazdaság Piactér