berkshire

Két év börtönre ítélték a Goldman volt igazgatóját

Megszületett az Egyesült Államokban a bírósági ítélet az eddigi egyik legnagyobb bennfentes kereskedési perben. Az illetékes bíró szerit a kiszabott két éves börtönbüntetésnek elrettentő célzata is van.

Buffett: az USA bankjai jobb bőrben vannak

Az amerikai bankok sokkal jobb kondícióknak örvendenek európai társaiknál Warren Buffett amerikai milliárdos szerint. Az üzletember, aki szerint „az amerikai bankoknak a likviditás a fülükön jön ki”, ugyanakkor nem vádolható teljes elfogulatlansággal: az irányítása alatt álló Berkshire Hathaway Inc. több mint 20 milliárd dollárt fektetett az USA nagy hitelintézeteibe.

Buffett sötét lóra tett

Warren Buffett közölte, hogy Todd Combs veszi át tőle a Berkshire Hathaway befektetéseinek kezelését, miután a legendás milliárdos nyugdíjba vonul.

Buffett fordulatra készül

Warren Buffett lecsökkentette a Berkshire Hathaway által birtokol kötvények futamidejét, szakértők szerint azért, mert az infláció emelkedésére számít.

Kikérdezik Warren Buffettet

Warren Buffet, a Berkshire Hathaway elnök-vezérigazgatója ma Moody’s vezérével együtt az amerikai Kongresszus illetékes bizottsága előtt válaszol a válsággal kapcsolatos kérdésekre.

Buffett: A kormányzat a zűrzavar oka

Warren Buffett továbbra is kiáll a Goldman Sachs mellett és azt állítja, hogy a közelmúlt pénzügyi zűrzavarát elsősorban a hibás állam felügyelet okozta.

Buffett kiáll a csalással vádolt bank mellett

Warren Buffett a hétvégén a Goldman Sachs jelenleg vizsgálat álló, jelzálog alapú befektetési ügylete kapcsán úgy nyilatkozott: nem látja indokoltnak, hogy a csalással vádolt bankot szigorúbban büntetnék, mint a Wall Streetet általában.

Buffett: Nagy javulást látok!

Warren Buffett már bizakodik az amerikai gazdaság jövőjét illetően. A milliárdos a közelmúltban jelentős pozitív változást érzékelt.

Most mi lesz? - Buffett kiszáll

A világ harmadik leggazdagabb embere és talán leginkább csodált befektetője hamarosan visszavonul cége, a Berkshire Hathaway éléről.
Világgazdaság Piactér