Berlusconi

Nagyot nyert az olasz jobbközép

Az olasz jobbközép jelöltjei arattak győzelmet Olaszországban az időközi helyhatósági választások második fordulóján vasárnap, a fordulóban a választók kevesebb mint fele szavazott.

Felmentették Berlusconit

A hivatali hatalommal visszaélés és a prostitúcióra kényszerítés vádja alól is felmentette Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt pénteken a milánói fellebbviteli bíróság.

Silvio Berlusconi népszavazást indít

A Hajrá Olaszország (FI) olasz jobbközép párt aláírásgyűjtést indít annak érdekében, hogy írjanak ki népszavazást a köztársasági elnök közvetlen megválasztásáról - jelentette be Silvio Berlusconi, a FI elnöke szerdai római sajtótájékoztatóján.

Puccs Silvio Berlusconi ellen: de ki áll a háttérben?

A Silvio Berlusconi vezette Hajrá Olaszország (FI) párt magyarázatot követelt az olasz államfőtől és az Európai Uniótól Timothy Geithner volt amerikai pénzügyminiszter kijelentései miatt, amelyek szerint 2011-ben Berlusconit „állampuccsal” váltották le Mario Montival. A 2011 novemberi ügy Geithner visszaemlékezései miatt került újra fókuszba.

Idősek otthonában végezhetne közmunkát Berlusconi

Egy Milánó közeli idősek otthonában közhasznú munkával tölthetné le büntetését az adócsalásért elítélt Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő a szerdai olasz sajtó értesülései szerint.
Világgazdaság Piactér