beszámoló

Felemásan látják a járványt a futárcégek

A pandémia a lakossági megrendelések megugrása miatt nem várt pénzt hozott a hazai futárposta-szolgáltatóknak, ugyanakkor a vállalati megbízásaik beestek.

Felemásan látják a járványt a futárcégek

A pandémia a lakossági megrendelések megugrása miatt nem várt pénzt hozott a hazai futárposta-szolgáltatóknak, ugyanakkor a vállalati megbízásaik beestek. Ezért a kitettségük szerint más-más módon látják a jövőt.

A netre költözött a játékpiac

Jó évet zárt a Regio Játék, a társaság csaknem 13,2 milliárd forint nettó árbevételt ért el tavaly. A koronavírus-járvány alaposan átrendezte az értékesítési csatornákat.

Anyavállalata tartja életben a FlixBust

A müncheni FlixMobility Gmbh írásban erősítette meg: pénzzel támogatja leányvállalatát, ha arra szükség lesz a vállalkozás folytatásához.

Anyavállalata tartja életben a FlixBust

A FlixBus németországi tulajdonosa pénzügyi segítéget ad a magyarországi leány­vállalatnak, amelynek fő tevékenységére, a személyszállításra igen kedvezőtlenül hatottak a koronavírus-járvány gazdasági következményei.

Több százezer bliccelés nincs kifizetve

A bliccelésen ért utasok jelentős részének egy-két pótdíjtartozása van, ugyanakkor többekkel szemben számos végrehajtási eljárás zajlik, akár milliós követelés alapján.
Világgazdaság Piactér