British Petrol

Átadták a BP szegedi szolgáltatóközpontját

Megnyílt a British Petrol szegedi üzleti szolgáltatóközpontja, ahol jelenleg 274 munkavállaló dolgozik, a foglalkoztatotti létszámot a tervek szerint 2020-ra ötszázra növelik.

Megkezdte szegedi működését a British Petrol

Elkezdte működését a British Petrol (BP) Szegeden, az olajipari cég új szolgáltatóközpontjának irodaháza a tervek szerint szeptemberre készül el - tájékoztatta a vállalkozás kommunikációs ügynöksége kedden az MTI-t.

Kiszáll az AIM a kgfb piacról: 60 ezer autósnak mondhatnak fel

Kiszáll a gépjármű felelősségbiztosítási piacból az AIM biztosító, érvényességi időtől függetlenül akár fel is mondja január elsejével a nála kötött mintegy 60 ezer szerződést. Hamarosan jön viszont egy román társaság, amelyik saját hazájában a magyar átlagdíjnak csupán 60 százalékán köti a felelősségbiztosítást. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás változás előtt áll: a motor űrtartalma helyett a teljesítmény alapú elszámolásra kell áttérniük a szolgáltatóknak. A biztosítók bizonytalanok, a változás hatásai ugyanis egyelőre kiszámíthatatlan. A kötelező díjakat évek óta „nyomottan” tartották, egymás alá ígérték a szolgáltatók, s ezt nem mindegyik vállalja tovább – áll a CLB Biztosítási Alkusz Kft. közleményében.

Több bizalmat kaphatnak

Szélesebb körű és magasabb színvonalú támogatást szeretne nyújtani a kormány a kkv-knak
Világgazdaság Piactér