Buda

Ezek most a legkeresettebb lakások

Két-három szoba, kiváló közlekedés, de csendes és zöld környezet, természetesen minél olcsóbban. Ilyen adottságú lakásokra vágynak most a Budapesten és agglomerációjában keresgélő vevők.

Járhatatlanná vált a budai alsó rakpart

Lezárták a fővárosban a budai alsó rakpartot a Bertalan Lajos utcai lehajtótól a Szabadság híd utáni felhajtóig, miután két autó és egy motoros ütközött.

Durván elszálltak az ingatlanárak Budán

Nagyon sok eladó az egyre emelkedő ingatlanárakról szóló hírekből indul ki, és úgy véli, eljött az ideje, hogy megpróbálja valamilyen általa elképzelt, de irreális áron értékesíteni ingatlanát.

Tarlós szerint Budára kellene építeni az új kórházat

Budán kellene felépülnie a kormány által tervezett új kórháznak, és erre az egykori Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) területe a legalkalmasabb - erről Tarlós István főpolgármester beszélt hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Mélyebben a lakáspiac - Árak, részletesen

Idén júliusban az országban kevesebb ingatlan cserélt gazdát, mint a megelőző két hónapban. A csökkenés oka feltehetően a szezonalitásban kereshető, de a magas svájci frank árfolyam is kedvezőtlenül hatott a piacra – olvasható a Duna House elemzésében.
Világgazdaság Piactér