Bush

Egy tucat milliárdos

Míg világ a világ, előszeretettel fogjuk bújni a világ leggazdagabb embereinek rangsorait. Csakhogy miközben az üzletemberek magányos harcosok, az igazi nagyvadak „falkában” járnak.

Trump: zárják be azt az internetet!

Egyedül Jeb Bush mert Donald Trumpra lőni a republikánus elnökjelöltek vitáján. A fő téma az Egyesült Államok biztonsága és a közel-keleti válság volt.

The Price of 9/11

The September 11, 2001, terror attacks by Al Qaeda were meant to harm the United States, and they did, but in ways that Osama bin Laden probably never imagined. President George W. Bush’s response to the attacks compromised America’s basic principles, undermined its economy, and weakened its security.

Bush módszerét javasolja a Harvard professzora

Martin Feldstein, a Harvard professzora arra figyelmezteti az amerikai kormányt, hogy a leggazdagabbakra kivetett adók emelése újabb válságba sodorhatja a gazdaságot.

Moody’s: Megtakarítással jár az adócsökkentés

Az 2001-es és 2003-as adócsökkentésnél, George W. Bush elnöksége alatt a megtakarítások növekedése volt jellemző a gazdag amerikaiaknál, mutatják a Moody’s adatai. Amikor az adók növekedtek Bill Clinton idején, a megtakarítások csökkentek.

Miért Bernanke az igazi?

Az Egyesült Államokban nem szokatlan a Fed-elnökök újraválasztása egy más párthoz tartozó elnöktől. Ben Bernanke pedig a legmegfelelőbb személy volt a posztra – írja a Világgazdaságban J. Bradford Delong, a Berkeley Egyetem professzora.

Szemfényvesztés volt a sikeres aukció

Ma 5 éves amerikai állampapír aukciót tart a pénzügyminisztérium, ahol a meghirdetett mennyiség 39 milliárd dollár – tudósít a Cashline.
Világgazdaság Piactér