cariprazine

Tb-re is felírható a cariprazine

A gyógyszert akkor lehet felírni, ha az elsődlegesen javallott első és második generációs termékek hathetes kúra után sem fejtenek ki megfelelő hatást.

Zöld kártyát kapott a cariprazine

Több év halasztás után jóváhagyta az amerikai gyógyszerhatóság a Richter Gedeon saját fejlesztésű, pszichés betegségekre való gyógyszerét. Az elemzők a részvények felértékelődésére számítanak, bár a gyógyszerből származó bevétellel kapcsolatban sok a bizonytalanság.

Hamarosan Richter-kapszulával gyógyíthatnak az USA-ban

A Richter Gedeon és partnere, az Allergan csütörtökön megkapta az amerikai gyógyszerügyi hivatal engedélyét cariprazine kapszulák forgalmazására - jelentette be a magyar gyógyszergyár pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Új skizofrénia-szer: felgyorsulhat az engedélyezés

Újra benyújtotta a cariprazine nevű antipszichotikum törzskönyvezési kérelmét az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (FDA) a Richter és az Actavis. Az FDA visszaigazolta, hogy a hatósági véleményezési eljárás 2015 második negyedévére várható, így a készítmény az USA-ban óvatos becslések szerint a jövő év közepén kerülhet piacra.

Richter: biztató fejlemények az új skizofrénia-gyógyszernél

Pozitívak a fejlesztés alatt álló antipszichotikus vegyülettel, a cariprazine-nal a bipoláris depresszió kezelésében végzett vizsgálat előzetes eredményei – adta hírül a Richter Gedeon Nyrt. és a Forest Laboratories Inc. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Richter a legfrissebb alpinista

A gyógyszergyártó papírjai ugyanis újabb 4 éves csúcsra (49,400 forintra) ugrottak a tegnapi kereskedésbe - jelenti a Cashline.
1
Világgazdaság Piactér