Caterpillar

Nem kapitulál az Őrmester

Sorra veszti el nagy megrendelőit az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Jelenleg sok kis üzlettel próbálja kompenzálni a bevételkiesést, de áron alul nem vállal munkát – nyilatkozta az alapító lapunknak.

Rossz negyedévet zárt a Caterpillar

Rossz negyedévet zárt a világ egyik legnagyobb építőipari jármű- és eszközgyártója, az amerikai Caterpillar. A cég bevétele és nyeresége is csökkent, és az év végéig nem várnak javulást.

A kereskedés felénél elfogyott a szufla

Ugyan a vártnál némileg jobb kiskereskedelmi adat és felvásárlási hírek támogatták egy ideig az amerikai tőzsdét, a kereskedés felénél elfogyott a szufla és délnek vették az irányt a tengerentúli piacok – jelenti a Cashline.

Milliárdos gépipari fejlesztés Tatabányán

A tatabányai ASG Gépgyártó Kft. egymilliárd forint értékben fejleszti üzemét, új megmunkáló központot vásárol, bővíti az üzemcsarnokot és az idén közel 80 fővel növeli dolgozóinak számát.

Csődkockázatok - A piac kezdi elveszteni realitásérzékét

A portugál, ír és spanyol kockázati felárak új csúcsdöntése senkit sem érdekel, a részvénypiacok teljes mértékben ignorálják az államcsőd kockázatok újabb emelkedési hullámát, ami kérdés, hogy idővel nem gyűrűzik-e be a piacokra legalább egy korrekció formájában – tudósít a Cashline.
Világgazdaság Piactér