cégvezetés

Céges dezertőrök

A lojalitás sokszor csak a következő íróasztalig terjed.

Menesztették az NHKV több vezetőjét

Szinte a teljes menedzsementet menesztették a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. éléről – értesült a 24.hu.

Önimádó cégvezérek

MENEDZSMENT A narcisztikus cégvezérek a leghatalmasabb és legveszélyesebb vezetők: az égbe emelhetnek, de romba is dönthetnek vállalatokat. Egyszerre őrültek és zsenik, akik gátlástalanul törnek előre, hogy sikerre vigyék cégüket – és fékezhetetlen egójukat.

A NAV sorra kaszálja el a cégeket, de újak lépnek a helyükbe

A tavaly júliusinál hattal kevesebbel, összesen 387 építőipari céggel szemben indult felszámolás 2011 júliusában, de az elmúlt hónapot így is jegyzik az örökranglistán, hiszen június, tavaly szeptember és tavaly július mögött negyedik helyen áll az örökranglistán. Csak a cégalapítási kedv nem csökken, ami az adatokat közzétevő Opten céginformációs szolgáltató szerint semmi jót nem jelent.

Bod Péter Ákos: Csak nehogy "magyarosch" megoldásokat találjunk

Magyarország számára jelenleg nincs kész forgatókönyv az állam modernizációjára, ezért érdemes megnézni a lehetséges alternatívákat – vélekedik Dr. Bod Péter Ákos, aki a XXIII. Budapesti Menedzsment és Controlling Fórumon tart hamarosan előadást a témában.
1
Világgazdaság Piactér