célárfolyam

Márciusig marad a célárfolyam

A PannErgy vezetői részvényopciós programja keretében 593 ezer papírt hívtak le múlt héten. Emiatt ezer forint alá csökkenhet a cég célárfolyama.

Márciusig marad a célárfolyam

A PannErgy vezetői részvényopciós programja keretében 593 ezer papírt hívtak le múlt héten. Emiatt a márciusi éves jelentés után – más piacmozgató hír hiányában – ezer forint alá csökkenhet a cég célárfolyama.

MTelekom - Tartsd a vonalat

Az Equilor Magyar Telekom részvényeire vonatkozó ajánlása tartás maradt, azonban az utóbbi hónapok eseményei és a telefonadó bevezetése miatt a méltányos értékre vonatkozó becslésüket 453 forintról 430 forintra csökkentették. Ezzel összhangban a 12 hónapos célár 493 forint a részvényekre vonatkozóan.

Megvágta a Magyar Telekom célárfolyamát az Equilor - Miért?

A Magyar Telekomra vonatkozó december 8-án közzétett vétel ajánlásunkat semlegesre rontjuk, egyben a célárfolyamot 580-ról 521 forintra módosítjuk – elsősorban a negyedik mobilszolgáltató piacra lépése miatt, írják az Equilor közgazdászai. „Ajánlásunkat emellett arra alapozzuk, hogy az utóbbi hetekben elfogyott az a muníció, ami a Telekom részvényeinek további markáns raliját támogatná.”

Nincs pánik, mégis erősödik a svájci frank

A svájci frank erősödött az euróval szemben, mert a befektetők várakozása mérséklődött annak kapcsán, hogy a Svájci Nemzeti Bank (SNB) növelné az 1,2-es minimális euró/frank árfolyamot.
Világgazdaság Piactér