Cerbona

Egyesül két élelmiszeripari cég

A Cerbona Élelmiszeripari Kft. tulajdonosa megvásárolta a Ham-Let puffasztot gabonaszeleteket gyártó Agrimill-Foodot, így egy kézbe került a két ismert márka.

Jó évet zárt a Cerbona

Növelte bevételét és nyereségét a Cerbona Élelmiszeripari Kft. tavaly, bevétele 3,4 milliárd forint, adózás előtti eredménye pedig 251 millió forint volt.

Nagy lépést tesz a Cerbona

Székesfehérvári üzemében gluténmentes termékgyártósort telepít a Cerbona Élelmiszeripari Kft. a folyamatosan bővülő hazai és külföldi igények kielégítésére.

84 munkahely és a Cerbona márkanév is megmenekül

A Naponta Kft. megvásárolja a Cerbona Zrt. székesfehérvári gyárát, a vállalkozás erről írt alá szerződést a Cerbonát felszámoló Agro Alba Zrt.-vel - közölte a vevő hétfőn az MTI-vel.

Van, aki még lát fantáziát a müzliszeletben

A múlt héten elrendelte a bíróság a Cerbona Zrt. felszámolását, a társaság ennek ellenére egy komolynak tűnő külföldi befektetővel tárgyal. Ha sikerül egyezséget kötni a bankokkal és az egyéb hitelezőkkel, akkor a tevékenység a korábbi profilnak megfelelően, de új cégben folytatódhat tovább, így közel háromszáz munkahely maradhat meg - írja a Gazdaság.hu.

Felszámolják a Cerbonát - 400 munkahely a tét

A felszámolás mellett döntött a Cerbona igazgatósága, miután a cég az utóbbi években komoly likviditási problémával küzdött, amit a piac változásai és a válság tovább erősített - áll a cégnek az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Csődvédelmet kér a Cerbona

Egyetértését adta a kialakult gazdasági helyzetre tekintettel a Cerbona Élelmiszeripari Zrt. szerdai közgyűlése ahhoz, hogy a társaság ügyvezetése csődeljárás lefolytatása iránti kérelmet terjesszen elő a bíróságnál - mondta el Gosztonyi Gábor, a társaság vezérigazgatója az MTI-nek.
Világgazdaság Piactér