Comcast

Tetemre hívja a Netflixet a Comcast

A Comcast amerikai kábelszolgáltató bejelentette, hogy kivásárolja a 21st Century Fox részesdését a Sky európai televíziós óriásban.

Az egekig srófolták fel a Sky árát

Ruper Murdoch médiamogul vereségével zárult az európai piacvezető fizetős tévétársaságért, a brit Sky csoportért vívott maratoni küzdelem.

Az egekig srófolták fel a Sky árát

Ruper Murdoch médiamogul vereségével zárult az európai piacvezető fizetős tévétársaságért, a brit Sky csoportért vívott maratoni küzdelem. A Comcast több mint kétszeres árat fizet a papírjaikat végig megtartó részvényeseknek. Még Murdochnak is.

A Comcast veheti meg a Sky-t

A Comcast amerikai kábelszolgáltató megemelte vételi ajánlatát az európai televíziós óriás, a Sky cégre, és valószínűleg ezzel meg is szerzi.

A Disney most már megszerezheti a Foxot

A Comcast globális telekommunikációs vállalat bejelentette, hogy lemond a 21th Century Fox médiaportfoliójáról és kizárólag az európai televíziós óriás, a Sky felvásárlására összpontosít. 

Élesedik a licitháború a Sky csoportért

Eddig már megduplázta befektetését az, aki türelmesen kivárta, mire jut egymással a Fox és a Comcast a Sky csoport bekebelezéséért vívott harcban.

Élesedik a licitháború a Sky csoportért

Eddig már megduplázta befektetését az, aki türelmesen kivárta, mire jut egymással a Fox és a Comcast a brit Sky televíziós csoport bekebelezéséért vívott harcban. Most épp a Comcast áll nyerésre, de a Fox aligha hagyja annyiban.
Világgazdaság Piactér