concorde

Háromhavi mélyponton is mozgott az OTP

Kevésbé a magyar hírek, inkább a bankszektor befektetői megítélése miatt került vissza a május óta nem látott tartományba az OTP-részvény árfolyama.

Pesten ellenzik a rövidített nyitvatartást

Az európai reformtörekvésekkel szemben a hazai befektetési szolgáltatók nem látják indokoltnak a Budapesti Értéktőzsde kereskedési idejének rövidítését.

Pesten ellenzik a rövidített nyitvatartást

Az európai reformtörekvésekkel szemben a hazai befektetési szolgáltatók nem látják indokoltnak a Budapesti Értéktőzsde kereskedési idejének rövidítését. A későbbi nyitásnak csak a kontinens börzéivel összehangolva lenne értelme, a korábbi zárást pedig az amerikai piaccal való párhuzamos kereskedés megrövidülése miatt nem érdemes erőltetni.

Kisebb célár, szebb jövő

Főként a Duna House-profit egyre nagyobb részét adó hitelközvetítés kockázatai miatt rontott a Concorde az ingatlancég részvényeinek célárán.

Ralizott a Waberer’s részvénye

Jóval magasabbra várja a mostaninál a Waberer’s-részvények árát a Concorde. Az elemzés közzétételét követően azonnal kilőtt a fuvarszervező cég részvényeinek árfolyama, a nap végére pedig közel 14 százalékkal került feljebb a kurzus.
Világgazdaság Piactér