concorde

Dúskál a pénzben a DH

Idén hárommilliárd forint körüli készpénzállomány gyűlik fel a Duna House-nál.

Megfeleződhetett a Wizz Air árbevétele

A bevételek meredek csökkenése ellenére üzemi szinten még nyereséges maradhatott a Wizz Air a szeptemberrel zárult negyedévben, köszönhetően a költségcsökkentéseknek és annak, hogy a nyár elején leállt a készpénzégetéssel.

Kimászhatott már a kátyúból a Mol

Kellemes meglepetést szállíthat a Mol pénteki gyorsjelentése a Világgazdaságnak nyilatkozó elemzők szerint. A kiskereskedelmi szegmens éves alapon is bővülhetett, a finomítás eredményét a szezonálisan magasabb forgalom, a kitermelését pedig az azeri ACG-mező hozzájárulása javíthatta.

Kedvezők a régiós tőkepiacok kilátásai

Jó időzítéssel került a feltörekvő piaci kategóriába a román börze, a térség többi tőzsdeindexét azonban a bank- és olajszektor túlsúlya is nyomás alatt tartja.

Kedvezők a régiós tőkepiacok kilátásai

Jó időzítéssel került a feltörekvő piaci kategóriába a román börze, a térség többi tőzsdeindexét azonban a bank- és olajszektor túlsúlya és a felerősödő járvány is nyomás alatt tartja. Hosszabb távon mégis kedvezők régiónk tőkepiaci kilátásai.

Kivárhat a felminősítéssel a Moody’s

A Moody’s Inverstors Service magyar idő szerint pénteken, késő este teszi közzé a magyar államkötvények besorolásának frissítését.

Háromhavi mélyponton is mozgott az OTP

Kevésbé a magyar hírek, inkább a bankszektor befektetői megítélése miatt került vissza a május óta nem látott tartományba az OTP-részvény árfolyama.
Világgazdaság Piactér