concorde

Rástartoltak a részvényekre a befektetők

A számlanyitások és a tranzakciók számában is érezhető felpezsdülés február közepétől a hazai brókercégeknél – derül ki a Világgazdaság körkérdésére adott válaszokból.

Rástartoltak a részvényekre a befektetők

A számlanyitások és a tranzakciók számában is érezhető felpezsdülés február közepétől a hazai brókercégeknél. A nyomott árazású olajszektor mellett a defenzívebb gyógyszeripari és technológiai részvényeket keresik a kisbefektetők – derül ki a Világgazdaság körkérdésére adott válaszokból.

A gyér forgalom drágítja a hazai parkettet

A fix tőzsdedíjak alapján a régió egyik legkedvezőbb árazású börzéje a Budapesti Értéktőzsde, az alacsony kereskedési volumen és a magas technikai jellegű kiadások viszont aránylag költségessé teszik a pesti tőkepiacot a brókercégek számára.

Folytatódhatott az Appeninn növekedése

A kedvező ingatlanpiaci környezetből profitálhatott az első fél évben az Appeninn, de a befektetők figyelmét inkább az Opus Global tegnap esti bejelentése kötheti le a következő napokban.

BUX-kosárba kerülhet az Est Media

Több új taggal bővülhet a BUX a részvénykosár közelgő átsúlyozását követően, és bár ezúttal valószínűleg nem esik ki senki a részvényindexből, számos vállalat figyelmeztetésre számíthat a kritériumok hiányos teljesítése miatt.
Világgazdaság Piactér