Cozma

Nem kapja meg a plusz 100 milliót az MKB Veszprém

Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata nem kapja meg azt a 100 millió forintos támogatást, amelyet a kormánytól kért a Marian Cozma meggyilkolása miatt kialakult többletköltségek fedezésére.

Cozma-gyilkosság: két újabb gyanúsított

Újabb két ember ellen indult büntetőeljárás a Cozma-ügyben - tudta meg a Népszabdság Online Váradi Piroskától, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, aki csupán annyit árult el, hogy a Cozma-gyilkossággal összefüggésben egy budapesti férfit és egy nőt gyanúsítottak meg bűnpártolással.

Már 300 000 forintot ér Cozma meze a Vaterán - Fotó

Jövő hét keddig tart az az emlékárverés Magyarország legnagyobb online piacterén, amelyen a tragikus körülmények között elhunyt Marian Cozma 8-as számú mezére licitálhatnak az érdeklődők. A veszprémi csapat valamennyi játékosa, vezetője, valamint Cozma édesapja által dedikált mez értéke az árverés kezdete óta folyamatosan növekszik, immár 300 000 Ft-nál jár.

Feljelentést tett a Cozma-gyilkossággal hírbe hozott nő

Rágalmazásért és becsületsértésért feljelentést tett a rendőrségen az a veszprémi nő, akit egy román országos sportnapilap összefüggésbe hozott a Cozma-gyilkossággal - írta a Veszprém megyei Napló internetes kiadása vasárnap.

Cozma-gyilkosság: rendőrök és egy bírónő is voltak a bárban?

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőre ígért tájékoztatást egy internetes portál vasárnapi értesülésével kapcsolatban, miszerint több rendőr és egy bírónő is szórakozott a Patrióta bárban a Cozma-gyilkosság idején.

Fegyelmit kapott a Veszprém megyei rendőrfőkapitány

Írásos fegyelmit kapott Bolcsik Zoltán dandártábornok, Veszprém megye rendőrfőkapitánya Bencze József országos rendőrfőkapitány félretájékoztatásáért - tudta meg a Népszabadság.
Világgazdaság Piactér