csepreghy

Csepreghy: az OLAF-jelentés a baloldali kormányok felelősségét mutatja

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése egyértelműen bizonyítja a baloldali kormányok és a 2010 előtti budapesti városvezetők felelősségét a 4-es metróberuházás korrupciós botrányában - jelentette ki a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Csepreghy: Magyarország élen jár az uniós források felhasználásában

Az európai uniós fejlesztési források felhasználásában Magyarország a visegrádi országok között az első helyen, az Európai Unió 28 tagállamában az elsők között van - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára csütörtökön a HG Media csoport Fókuszban konferenciasorozat - 2017 a lehetőségek éve címmel tartott rendezvényén, Budapesten.

Magyarország az őszre teljesen lehívja az előző ciklus uniós forrásait

A hazai pályázóknak már kifizették a 2007-2013-mas uniós ciklus forrásainak 96 százalékát, és ősszel befejeződhet az uniós keret teljes lehívása - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Csepreghy: egyszerűbb lesz EU-s forrásokra pályázni

A kormány egy- másfél éven belül olyan pályázati rendszert hoz létre, mely kiszámíthatóbb és egyszerűbb lesz a korábbinál - jelentette ki a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár szerdán a 2014-2020-as uniós ciklusban elérhető fejlesztési támogatásokról és lehetőségekről tartott előadásán.

Csepreghy: az EU-forrás nem ingyen pénz

Szeretnénk megváltoztatni azt a logikát, hogy az uniós forrásokra ingyen pénzként tekintsenek a vállalkozások – mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára a Világgazdaság Vállalati finanszírozás 2014 című konferenciáján.

Könnyebben jöhet az uniós pénz

Csepreghy: egyszerűbben juthatnak fejlesztési forrásokhoz a vállalkozások. Innovációra a kormány a következő hét évre 600 milliárd forintot különített el.
Világgazdaság Piactér