Csillaghegy

Hárommilliárdos wellness-részleggel bővül a csillaghegyi strand

Jövő tavasszal, nyár elején várható a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységének megnyitása, a több mint hárommilliárdos beruházás alapkövét és az időkapszulát csütörtökön tette le Tarlós István főpolgármester, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Óbuda-Békásmegyer országgyűlési képviselője és a Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója, Szőke László.

Tesztelték a fővárosi strandokat - íme az eredmény!

Habár a kínálat igen széles, a környezetvédelem és az esélyegyenlőség terén még jócskán van mit fejlődniük a budapesti és főváros környéki strandoknak. Sajnos sok helyen még olyan alapvető környezetvédelmi megoldás is hiányzik, mint a szelektív hulladékgyűjtés, így nem csodálkozhatunk, hogy a napenergia hasznosítással még kevesebb helyen élnek – áll a Tudatos Vásárlók Egyesületének (TVE)közleményében.

Féláron juthat a budapesti fürdőkbe - Részletek

Október elejétől több népszerű budapesti fürdőbe is fél áron lehet ellátogatni. A két éve nagy sikerrel működő "Strandváró program" folytatásaként október 5-től elindul a "Fürdőváró program", vagyis minden hétköznap más fürdőben lehet 50 százalékos kedvezménnyel jegyet váltani.
1
Világgazdaság Piactér