csúcsgasztronómia

A tatai Platán vitte haza az Év étterme díjat

Ha meghajtjuk a hónapot, ezekbe az éttermekbe érdemes asztalt foglalnunk. Itt az új Dining Guide toplista!
2023.05.23. 09:30 Olvasási idő: 10 perc

Jövő hétfőn kiderül, melyek Magyarország legjobb éttermei

Az idei tesztidőszak tapasztalatairól, a szektor kihívásairól és a Michelin-értéklésekkel való összehasonlításról is beszélt a hamarosan megjelenő Dining Guide Étteremkalauz felelős kiadója.
2023.05.16. 11:54 Olvasási idő: 8 perc

Borfesztivál várja az érdeklődőket a megújult Erzsébetligetben

Idén is a bor-zene-gasztro hármasra épül a Vingardium Borliget, amit széles programkínálat egészít ki.
2018.07.26. 21:29 Olvasási idő: 0 perc

A magyar csapat bizakodva várja a keddi eredményhirdetést

Két nap alatt Európa tíz-tíz országának egy-egy szakácsa méri össze tudását.
2018.06.11. 20:01 Olvasási idő: 0 perc

Sztárséfekkel is találkozhatunk az idei Gourmet Fesztiválon

Nemzetközi sztárséfek, a hazai gasztronómia legjobb éttermei, cukrászdái és pincészetei, valamint számos program vár a Gourmet fesztivál látogatóira csütörtöktől vasárnapig a Millenáris parkban.
2018.05.17. 20:23 Olvasási idő: 0 perc

A főzés mellett a szereplés is fontos a sztárséfeknek

A sztárszakácsoknak már nemcsak főzni, hanem szerepelni is tudniuk kell. Sokan a tévés show-műsorokra alapozva építették fel gasztrobirodalmukat.
2018.02.25. 11:30 Olvasási idő: 0 perc

Elhunyt a gasztronómia pápája

A francia belügyminiszter szombaton jelentette be Paul Bocuse halálát. A francia konyhaművészet megújítója 91 éves korában hunyt el.
2018.01.20. 15:30 Olvasási idő: 0 perc

Nincsen csúcsgasztronómia minőségi kávé nélkül

Sárközi Ákos, a Borkonyha Michelin-csillagos séfje szerint „ahol a kávé nem jó, ott az étel sem lesz az”.
2017.12.12. 09:20 Olvasási idő: 0 perc

Élesedő verseny a csúcséttermeknél, de kevés a fizetőképes vendég

Élesedik a verseny a hazai csúcsgasztronómiában: tavaly is számos prémium minőséget kínáló vendéglő nyílt meg, a fizetőképes kereslet viszont még jóval elmarad a nyugat-európai átlagtól – vélik a lapunknak nyilatkozó piaci szereplők.
2011.01.26. 05:30 Olvasási idő: 0 perc

„Gasztroforradalom” zajlott az elmúlt években nálunk

Megtépázta a válság a hazai csúcskategóriájú vendéglátást: jelentősen csökkent az egy főre jutó fogyasztás, és az esetek nagy részében a vendégszám is megfogyatkozott – mondták lapunknak étteremtulajdonosok.
2010.01.22. 05:00 Olvasási idő: 0 perc