Demokrata Párt

Gyűlnek a jelöltek az elnöki posztra

Tulsi Gabbard képviselőnő a CNN amerikai hírtelevízióban bejelentette, hogy harcba száll a 2020-as választásokon a Demokrata Párt elnökjelöltségéért.

Joe Biden visszatérne

A volt amerikai alelnök egy televíziós interjúban nem zárta ki, hogy indul a 2020-ban esedékes elnökválasztáson.

Izgalmasnak ígérkezik az ősz Olaszországban

Egyre konkrétabb lehetőségnek tűnnek az előrehozott választások már az ősszel Olaszországban, miután a három nagy politikai erő megállapodott az új választási törvényről.

Már keresik Hillary Clinton utódját a demokraták?

Azonnal kezdjenek egyeztetni Hillary Clinton elnökjelölt lehetséges utódjáról a Demokrata Párt vezető politikusai és Barack Obama amerikai elnök - fejtette ki a Demokrata Párt egyik volt vezetője egy interjúban.

McCain a budapesti nagykövet-jelölésének elutasítását sürgette

A Barack Obama elnök által az oslói, a budapesti és a Buenos Aires-i diplomáciai misszió élére kiszemelt nagykövetek jelölésének elutasítását sürgette a szenátustól John McCain republikánus szenátor a The Wall Street Journal internetes kiadásában pénteken megjelent publicisztikájában.

Kettős teher az új japán kormányfőn

A lassuló gazdaság és a növekvő államadósság problémáját is kellene orvosolnia a miniszterelnöknek. A japán kormányzó párt öt jelöltje szállt versenybe a miniszterelnöki posztért Kan Naoto pénteki lemondását követően.

Gyurcsány az MSZP-t nevezné át, nem új pártot alapít

Demokrata Párt – ez a neve annak a szervezetnek, amely 2011. február 13-i közgyűlésén az MSZP-vel való összeolvadásról, illetve az ellenzéki pártból esetlegesen kiváló csoportokkal való együttműködésről határozott – adta hírül a Magyar Nemzet.
Világgazdaság Piactér