devizahiteles

Emelkedhetnek a törlesztőrészletek

Az egykori devizahitelesek tömegeinek emelkedhet – akár jelentősen is – a havi törlesztőrészlete idén áprilistól – írja a Magyar Nemzet.

Lesz egy devizahitel törvény?

A devizahitelesek problémáját jogi úton, törvénnyel lehet visszamenőleg is megoldani - jelentette ki a jegybank elnöke a Hír TV Bruttó című műsorában szombat este.

Jogerős ítélet: pert vesztett az OTP egy devizaadóssal szemben

Jogerős közbenső ítéletében a Szegedi Ítélőtábla kedden érvénytelenítette a svájci frank alapú jelzáloghitelek kamatának egyoldalú módosítására lehetőséget adó pontot az OTP Bank Nyrt., az OTP Jelzálogbank Zrt. és egy domaszéki házaspár között létrejött szerződésben.

Pert nyert egy devizahiteles az OTP ellen

Az OTP Bank nem ért egyet a pécsi ítélettel, várhatóan felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához - reagált a hitelintézet a Pécsi Ítélőtábla bankot elmarasztaló, jogerős ítéletére.

Fordult az OTP

Az OTP árfolyama kedden is esik a hétfői 4 százalékos gyengülés után. A bankrészvény a hét második napján közel 2 százalékos esést mutat, miután a befektetők bizalma továbbra sem állt helyre.

Nem ismerik a segítő lehetőségeket a bajba került devizahitelesek

Alapvetően tájékozatlanok a devizahitelesek a fizetési nehézség esetén a helyzetük rendezését lehetővé tévő különféle megoldásokkal kapcsolatban – derül ki a Lakásfókusz ingatlanpiaci blog 500 devizahitelest érintő reprezentatív felmérésből.
Világgazdaság Piactér