digitális átállás

Egyre kevesebbet nyomtat a magyar

Milliós nagyságrendben csökkent a kinyomtatott lapok száma a magyar irodákban – tájékoztatott a nyomtatóbérlés piacán évtizedek óta jelenlévő soproni Master Partner Kft.

Gyorsan nőnek a technológiai kiadások

A tavalyi 1100 milliárd dollár után idén már 1300 milliárd dollárt költhetnek világszerte a digitális átálláshoz kapcsolódó technológiákra a vállalkozások.

Szijjártó a CeBIT-en: Magyarország megtette a szükséges lépéseket

Magyarország ideális termelési helyszínnek bizonyult, a következő feladat pedig az, hogy ideális kutatás-fejlesztési helyszínné váljon. Az ehhez szükséges kormányzati döntések már megszülettek - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának hétfőn a hannoveri CeBIT-en, a világ legnagyobb informatikai szakkiállításán.

Az emberi tényező a digitális átállásban is megkerülhetetlen

A cégek világszerte igyekeznek elhárítani a gyors ütemben zajló változások negatív hatásait azáltal, hogy javítják digitális éleslátásukat és képességeiket. A vállalkozások azonban csak nagy nehézségek árán képesek értékteremtésre, ha figyelmen kívül hagyják a technológia és az emberi tényező alapvető integrálásának kérdését – ezt mutatják a PwC 2017. évi Digitális IQ felmérésének eredményei.
Világgazdaság Piactér